🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@CorreThe
Jaki koniec,każdy tak mówi po jednej większej porażce,a później po zakończeniu kryzysu chowają się w kąt i udają,że nic nie mówili..ile razy już słyszałem o końcu Barcelony to się zliczyć nie da Barca jest do ogrania,ale na pewno nie przez Atletico -
Źle to wszystko wyglądało.... Na szczęście koledzy szybko mu pomogli! Widziałem już kiedyś podobne akcje. Wielkie brawa dla czujnych graczy którzy nie czekali tylko od razu rzucili się do pomocy.
-
@mihau1878
Nie miałem jak obejrzec meczu i sobie nie nagrałem jeśli ktoś oglądał to prosiłbym o ocene gry-tylko obiektywna z tego co widziałem w skrócie to brama Rakiticia ze spalonego,reszta okey,zwłaszcza brama Neya palce lizać-widać,ze wreszcie się odblokował i znowu cieszy się gra. Nie próbuje na siłę strzelic jak wcześniej byle się przełamać,tylko wybiera takie rozwiązania o jakie mógłby się pokusić tylko Messi albo nawet sam Ronaldinho-klasa mistrzowska!!! -
No i Deportivo okazało się lepsze od PSG nie ten sędzia u już nie było tak łatwo
-
Chyba mała sensacja: W 27. kolejce FC Barcelona przegrała na wyjeździe z Deportivo La Coruna 1:2. :goal: I w tabeli tylko o punkt wyprzedza Real Madryt (2 zaległe mecze) i Sevillę o trzy punkty. :goal:
-
@Dovco_HandF Sędzia nie pomógł XD
-
@Dovco_HandF
To była zupełnie inna Barca niż w meczu z Paryżanami, szkoda
Sevilla też słaby mecz z Leganés -
@mihau1878
Sevilli można było się spodziewać, gdyż na pewno trener Sevilli miał w głowie, że w tygodniu ma bardzo ciężki mecz wyjazdowy w LM z Leicester i być może to był jeden z powodów takiego wyniku, zaś po FCB raczej mało kto się tego spodziewał, a tu proszę taka niespodzianka -
A Ramos znowu zrobił swoje i uratował Real w końcówce. Facet jest niesamowity!
-
@Michal_ACM Ramos to ikona Realu bez dwóch zdań :ok_hand_tone1:.
-
@Michal_ACM
Na tą chwile to dla mnie oboz Hazarda główny kandydat do Złotej Piłki za ten rok
Za to sędziowie w Hiszpanii nadal w świetnej formie decyzja Lahoza-nie ma faulu
-
@pimus1910 a bledy we włoskiej widzialeś?? Nurek Hamsik, Juve prezent juz po doliczonym czasie gry...a oni jeszcze kary Zawodniką Milanu chca dac za wypowiedzi po meczu dla mediów. Jakies chore!! Sedziowie sie beda mylic! Niech jeszcze bardziej skomplikuja przepisy zwłaszcza o zagranie ręką i zobaczymy jaki cyrk bedzie - powtorki tez powonny juz buc normą w najwyźszych ligach
-
@pimus1910
Tak sytuacja to dla mnie oczywisty faul i czerwona kartka dla Navasa, dobrze, że potem Navas zachował się fair i oddał gola Realowi Betis -
Mie nie odpala filmik musze poszukac na yt