🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
A Ramos znowu zrobił swoje i uratował Real w końcówce. Facet jest niesamowity!
-
@Michal_ACM Ramos to ikona Realu bez dwóch zdań :ok_hand_tone1:.
-
@Michal_ACM
Na tą chwile to dla mnie oboz Hazarda główny kandydat do Złotej Piłki za ten rok
Za to sędziowie w Hiszpanii nadal w świetnej formie decyzja Lahoza-nie ma faulu
-
@pimus1910 a bledy we włoskiej widzialeś?? Nurek Hamsik, Juve prezent juz po doliczonym czasie gry...a oni jeszcze kary Zawodniką Milanu chca dac za wypowiedzi po meczu dla mediów. Jakies chore!! Sedziowie sie beda mylic! Niech jeszcze bardziej skomplikuja przepisy zwłaszcza o zagranie ręką i zobaczymy jaki cyrk bedzie - powtorki tez powonny juz buc normą w najwyźszych ligach
-
@pimus1910
Tak sytuacja to dla mnie oczywisty faul i czerwona kartka dla Navasa, dobrze, że potem Navas zachował się fair i oddał gola Realowi Betis -
Mie nie odpala filmik musze poszukac na yt
-
@mihau1878
Tym meczem Sevilla, chyba się wyłączyła z walki o mistrzostwo Hiszpanii w tym sezonie. -
-
@mihau1878 to chyba nie jest potwierdzone info ?? bo nie sądzę żeby wybrał właśnie Barcelone....ale w tych czasach piłkarze często zaskakują
-
@Przemek-Kaszti To jest jedynie spekulacja
-
-
@mihau1878
Trzeba poczekać jakiś czas, a potem zobaczymy jakie będą rezultaty tej pracy -
@Przemek-Kaszti
Isco zanim jeszcze przeszedł do Realu nigdy nie krył swej sympatii do Barcelony. Jego marzeniem była gra dla Barcy jednak życie jest przewrotne -
@pimus1910
Czasem życie pisze różne scenariusze i nikt na to nie poradzi -
Real Madryt bez niespodzianki wygrywa z Deportivo Alaves 3:0, FC Barcelona pokonuje na wyjeździe Granadę 4:1 FC Sevilla remisując ze Sporting Gijon 0:0 i traci swoje 3 miejsce na podium, które obecnie zajmuje Atletico Madryt
Dziś ostatni mecz kolejki:
-
@mihau1878
Sevilla coś straciła swój rozmach z początku sezonu i seryjnie zaczęła gubić punkty, a już myślałem, że w tym sezonie realnie włączą się do walki o mistrza Hiszpanii. Jednak to jeszcze nie czas na nich -
Wczorajsze wyniki 30 kolejki: