🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910
Dokładnie tak, tylko prawdziwy kibic to zrozumie -
@maloba said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@Stefan-Joptwojmać chodzi o bezpieczenstwo w oraganizacji imprez masowych ogolnie ladnie to wyglada jak na zdj Radomia ale w turcji to istny ogien
Zawsze chodzi o bezpieczeństwo w każdej dziedzinie życia, ale to pic na wodę, w sylwestra też zakazać odpalania fajerwerków? Przecież chodzi o bezpieczeństwo, a jest masa wypadków przy tym, a czy słyszałeś o wypadkach na stadionie?:)
-
@Stefan-Joptwojmać Kilka trybun sie zawalilo oczywiscie nie z winy rac ..ale krzeselka sie spalily race na boisku ma lecznej Legia zaczela odpalac to kilka osob w szpitalu wyladowalo
-
@Byku-Duma-Warmii W Hiszpanii kibice nie uzywaja rac a oprawy mimo to sa imponujace mozna ich nazwac nieprawdziwymi kibicami ?
-
@maloba
To nie o to chodzi, czy są prawdziwymi kibicami czy tylko takimi by przyjść na stadion obejrzeć mecz i pójść do domu. Dosyć często się tak zdarza. Wiesz jak taki doping jak w Turcji daje dużego kopa do działania oraz jak ciężko gra się gościom w takich warunkach, wystarczy trochę w piłkę pograć na jakimkolwiek poziomie by tego doświadczyć :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Takiego kopa ze sa tlem dla Najlepszych lig w europie
-
@maloba
Dlaczego tłem, na pewno mają też swoich zwolenników oraz patrząc na ostatnie latach to drużyny z Turcji coraz lepiej sobie radzą w Europie. A zresztą, ja nie widziałem, żeby coś takiego zrobili w meczu z kimś z pucharach, bo pewnie była by za to surowa kara, także wolą pozostawić takie sytuacje na mecze ligowe. -
@Byku-Duma-Warmii W tym sezonie tureccy kibice narobili ogromnego balaganu na stadionie i w miescie . Teraz konkretnie nie pamietam ale mysle latwo mozna znalezc .
-
@maloba
Przynajmniej widać, że coś się działo -
@Byku-Duma-Warmii Po Legii tez bylo widac slychac i czuc w kieszeni
-
@maloba
Tak, bywa. -
https://transfery.info/101143,oficjalnie-vincius-jnior-dolaczy-do-realu-madryt-rekordowe-pieniadze
Co myślicie o transferze młodego Brazylijczyka? -
@mihau1878
Moim zdaniem Real będzie miał z niego bardzo wiele pożytku w przyszłości. Wydaję mi się, że to może być zawodnik na długie lata dla Realu. Super inwestycja na przyszłość, choć za takie pieniądze to raczej ciężko coś takiego skomentować, ale to nie pierwsza taka sytuacja w Realu. -
@mihau1878 said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
https://transfery.info/101143,oficjalnie-vincius-jnior-dolaczy-do-realu-madryt-rekordowe-pieniadze
Co myślicie o transferze młodego Brazylijczyka?Tyle kasy za dziecko?!?! Jak dla mnie to kpina. Jak nie mają co robić z kasą w Madrycie to niech mi część odpalą Dzieciak nic nie osiągnął i taka kasa tylko wytwarza na nim presje, a dodatkowo będzie się miał za nie wiadomo kogo, skoro Real za niego tyle zapłacił. Paranoja.... Zobaczycie że nie będzie z niego nic. Odegaard też na razie w Holandii na wypożyczeniu pokazuje sie z beznadziejnej strony.