🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@maloba
Wiem, ale jak sam za pewne wiesz ciężko było by powiedzieć kto tu ma rację. -
@Byku-Duma-Warmii okaze sie za jakis czas .
-
Chodzą pogłoski, że podobno Ronaldo chce odejść z Realu, przez to jak został potraktowany, ale zobaczymy ile jest z tego prawy w ciągu kilku najbliższych dni.
-
@Byku-Duma-Warmii Dziennikarskie plotki mówią, że na biurku Pereza leży oferta na kwotę 180 000 000 euro za CR7... Pytanie gdzie by poszedł? Man Utd, Chiny czy PSG?
-
-
@Dovco_HandF
Najbardziej to chciałbym go w Manchesterze United :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Czerwony Diabły stać go na sprowadzenie, a i on nie raz dawał sygnały, że mógłby wrócić. Więc kto wie, co w trawie piszczy...
-
@Dovco_HandF
Byłby wielkim wzmocnieniem przed nadchodzącym sezonem, szczególnie, że wracamy do Ligi Mistrzów po roku przerwy . -
@Byku-Duma-Warmii Powiem ci szczerze, średnio go lubię i wolałbym Lewego zamiast niego w Manchesterze United. Ale cokolwiek o nim móiwć i pisać, ten gość to gwarancja bramek, a to oznacza mnie głupio zremisowanych meczów i więcej punktów w tabelach - czy to PL czy LM :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Dokładnie tak, dlatego takiego gracza potrzebujemy, który zagwarantuje nam kilkadziesiąt bramek w sezonie :slight_smile:. -
@maloba
Czy na pewno? Zbyt duzo się o tym mowi-to raz. Dwa-Perez faktycznie dzwonił i prosił o nie wstawianie zdjęć Ronaldo w koszulce Realu w kontekście jego problemów z podatkami. Trzy- Perez powiedział,że Ronaldo może odejść skoro chce,tylko muszą za niego zapłacić. I cztery- Ronaldo po prostu się przestraszył więzienia i dlatego chcę odejść z HiszpaniiEdycja postu w celu poprawy nie przyzwoitego słowa
-
@pimus1910 Strona RealMadrid.pl - wszystko w temacie
W dzisiejszych czasach 85 % info jest nie z głowy szkoda czasu i oczu jak widze juz naglowki to mijam szerokim lukiem . Czekam tylko na wypowiedz Ronaldo
Edycja postu w celu poprawy nie przyzwoitego słowa