🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878
Moim zdaniem Real będzie miał z niego bardzo wiele pożytku w przyszłości. Wydaję mi się, że to może być zawodnik na długie lata dla Realu. Super inwestycja na przyszłość, choć za takie pieniądze to raczej ciężko coś takiego skomentować, ale to nie pierwsza taka sytuacja w Realu. -
@mihau1878 said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
https://transfery.info/101143,oficjalnie-vincius-jnior-dolaczy-do-realu-madryt-rekordowe-pieniadze
Co myślicie o transferze młodego Brazylijczyka?Tyle kasy za dziecko?!?! Jak dla mnie to kpina. Jak nie mają co robić z kasą w Madrycie to niech mi część odpalą Dzieciak nic nie osiągnął i taka kasa tylko wytwarza na nim presje, a dodatkowo będzie się miał za nie wiadomo kogo, skoro Real za niego tyle zapłacił. Paranoja.... Zobaczycie że nie będzie z niego nic. Odegaard też na razie w Holandii na wypożyczeniu pokazuje sie z beznadziejnej strony.
-
@Michal_ACM no kurde jakby mnie była stać niech fani Barcy widzą jak się chowa Madristas
-
@maloba said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@maloba
Czemu nie napiszesz o problemach z podatkami Ronaldo -
@maloba
CoÅ› kosztem czegoÅ› :slight_smile:. -
-
@mihau1878
Trochę będzie tych roszad na posadach trenerskich przed rozpoczęciem sezonu. -
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@mihau1878
Trochę będzie tych roszad na posadach trenerskich przed rozpoczęciem sezonu.Już dziś poznamy nowego trenera FC Barcelony, a tym czasem Marc-André ter Stegen podpisał nowy kontrakt