🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii Ha, ha, Ramos to słynie już z bramek w końcówkach meczów
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@Dovco_HandF
Mecz na remis, z którego chyba bardziej zadowolony jest Real, choć mogło by to się inaczej skończyć gdyby nie Casemiro ;). Ale znowu potwierdziło się przekonanie o trzech pewnych rzeczach na świecie:- Podatki
- Śmierć
- Gol Ramosa z główki w 90 minucie
Ja bym jeszcze dodał:
4. Arsenal -
@Michal_ACM
Święta prawda Michał -
Real zrobil to co do nich nalezalo Ramos znowu wsadzil Leb gdzie trzeba i w dobrym momencie . 6 pkt utrzymane , passa bez porazki podtrzymana a wiec same plusy Mecz slaby jaki i forma obydwu druzyn , w sumie obecnie w Europie zaden gigant nie ma formy . Jedynie Chelsea utrzymuje regularnosc i ponizej pewnego poziomu nie schodzi . Jednak wracajac do Realu wole ich bez wielkiej formy ale z wynikami , niz spektakularne mecze i gre w kratke !
-
@maloba A wszystko to za sprawą Zizou, który był doskonałym piłkarzem, a teraz okazuje się, że jest równie doskonałym trenerem
-
@Dovco_HandF Tak zwany efekt Zizou . Zastanawia mnie jak dlugo mu sie uda ich utrzymac w garsci ? juz byly moment kiedy troche tracil panowanie nad zespolem . Cieszy mnie szeroka rowna kadra co sprawia ze te cholerne kontuzje nie sa az tak grozne jak mozna by bylo przypuszczac . Ale sa tez ofiary niestety James chyba moze szukac sobie nowego pracodawcy ale sam jest sobie winien gra slabo momentami nawet fatalnie .
-
@maloba
W którym momencie? Mecz całkowicie pod kontrolą Barcelony,na dobrą sprawę po pierwszej połowie powinno być 0:5 i nikt nie miałby pretensji Skuteczność w pierwszej połowie słabiutka,na szczęście w drugiej połowie się poprawili,a bramka Messiego na 3:0-majstersztyk Osasuna miała swoje dwie sytuacje,w których zabrakło im dużo szczęścia-raz nie zdążyli zamknąć akcji do pustej bramki i później strzał w poprzeczkę po bardzo zaskakującym strzale i Ter Stegen nie miał nic do powiedzenia. Pewne 3pkt -
@pimus1910, @maloba
Dokładnie tak spalonego nie było, bo w tej sytuacji linię spalonego tworzy piłka, a ona była zagrana do przodu, w skrócie bramka została zdobyta prawidłowo -
Real Madryt bez CR& przeciwko Przemysław Tytoń i jego Deportivo La Coruna. Po pierwszej połowie mała sensacja: bezbramkowo :gay_pride_flag:.
-
@Dovco_HandF zapomniałem,ze grają. Już włączam czemu bez beksy?
-
@pimus1910 Nie ma też innych: Daniego Carvajala, Marcelo, Luki Modricia, Toniego Kroosa, Karima Benzemy, Garetha Bale'a. Po tym spotkaniu Królewscy wyjeżdżają na Klubowe Mistrzostwa Świata.
-
@Dovco_HandF
Czyli dzisiaj Barca odrobi 3pkt -
@pimus1910 Może tylko 2 .
-
@Dovco_HandF
dobre i 2 Kroosa jednak widzę w składzie...ale właśnie Morata przyłożył -
@pimus1910 Tytoń bez szans i jest już 1:0 dla faworytów :goal:.