馃嚜馃嚫 [Futbol] Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...
-
-
@maloba said in [Futbol]Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...:
@pimus1910 Jak juz znikna to potem leci elegancko ja chce sobie zalozyc cyfrowy polsat z kanalami eleven
@pimus1910 said in [Futbol]Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...:
@maloba
Ja przechodz臋 do Polsatu bo przejmuj膮 lig臋 mistrz贸w od przysz艂ego sezonu. Do tego w艂a艣nie maj膮 eleven r贸wnie偶. W n-ce ju偶 ma艂o cozosta艂oJa w艂a艣nie zrezygnowa艂em z polsatu i jedynie eleven w necie mam wykupiony
-
cos bylo nietak czy lepiej w necie i taniej ?
@mihau1878 -
Witam Panowie wbijam do tematu jako ze jestem .new. to musze poleciec ala Classic czyli....kto?komu?
-
@robert-lewusv10
Wystarczy popatrze膰 na awatary lub na profile -
@pimus1910 Faktycznie...lecz tez s膮 tu ludzie co kibicuja Polsce Walcz膮cej
-
@robert-lewusv10
Ja od czas贸w Riquelme lubi臋 Villareal4 kolejka La Liga za nami
skr贸ty--> :goal: -
@mihau1878 oo prosz臋 niestety w jego latach pilka nozna nie byla w czolowce moich zainteresowan...jesli chodzi o mnie to moge powiedzie膰 ze sympatyzuje z klubem z drugiej cz臋艣ci Madrytu
-
Mimo, 偶e okno transferowe sko艅czy艂o si臋 nieca艂e 3 tygodnie temu, Real Madryt ju偶 szykuje ruchy na kolejny okno. Ich priorytetem ma by膰 bramkarz. Najbardziej prawdopodobn膮 opcj膮 jest bramkarz Athleticu Bilbao Kepa Arrizabalaga. Temu m艂odemu Hiszpanowi w czerwcu ko艅czy si臋 kontrakt z Baskami i jest mo偶liwo艣膰 by przeszed艂 do "Kr贸lewskich" za darmo.
-
"Ca艂y 艣wiat wie, jak to wygl膮da艂o. Dosta艂em ofert臋 pracy, gdzie indziej, tak jak dzieje si臋 to r贸wnie偶 w innych zawodach. Czasami jeste艣 zainteresowany propozycj膮, a innym razem odrzucasz j膮. W tym przypadku, jak dobrze wiecie, by艂em zainteresowany. Moja rodzina r贸wnie偶. To wielki zaszczyt otrzyma膰 ofert臋 z tak wielkiego klubu, ale du偶ym zaszczytem jest tak偶e gra dla Liverpoolu. zosta艂em tutaj i zamierzam nadal dawa膰 z siebie wszystko"~ Philippe Coutinho. Gorzko.. jak widac Liverpool postawil na swoim . z niewolnika nie ma pracownika !!!
-
Ale pi艂karze te偶 powinni respektowa膰 kontrakty, a nie odwala膰 cyrki i obra偶a膰 si臋 na wszystkich, 偶e nie pozwalaj膮 odej艣膰 do innego klubu. 呕eby dosz艂o do transferu to oferta musi by膰 satysfakcjonuj膮ca nie tylko dla pi艂karza, ale i dla klubu. Szkoda 偶e nikt nie robi lamentu gdy np klub chce sprzeda膰 pi艂karza a ten nie chce odej艣膰. Za du偶o w dupach maj膮 te gwiazdki.
-