Księga skarg i zażaleń Forum OSM
-
@Dovco_HandF
Dlaczego nic nie można zapisać na swoim profilu, bo wpisuje informacje, a to nie chce się zapisać -
@Byku-Duma-Warmii Pewnie ciągle nad tymi zmianami w profilu pracują.
-
@Dovco_HandF
Okej, dziękuję za odpowiedź -
@Dovco_HandF Ta gra ewoluuję w stronę zarabiania kasy i nic więcej Coinsy drogie jak cholera, za 8 zł marne 200 nie wspominam o większej ilośći bo bym musiał zarabiać z 5000 zł żeby kupić tamte. Poprzednie wersje były o wiele lepsze. Za 11 ziko kupiłem sobie bilety na 30 dni i był spokój,a teraz? Druga sprawa przy bitwie wydasz nawet do 500 coinsów dostaniesz marne 50 po zakończeniu. Ostatnio w pucharze Ekstraklasy za osiągnięcie celu dostałem bagatela 10 coinsów . Tobie łatwiej mówić podejrzewam,że z pewnością czerpiesz z tej gry korzyści pienięźne lub coinsy Postaw się w sytuacji zwykłego menago takich jak ja i wiele innych osób. W tej grze nie mając coinsów nie masz po co grać bo nic nie zrobisz. Mam nadzieję,że twórcy pójdą w inna stronę i zamiast brać tylko dla siebie dadzą nam również większe możliwości lub większą ilość monet. Pozdrawiam
-
@daroo933 Globalnie liczba graczy w OSM rośnie, wpływy też. Gdybyś miał firmę, ją rozwijał i zbierał coraz większe profity, z miesiąca na miesiąc, z roku na rok (możesz aktywność w OSM śledzić tu: About OSM
:ok_hand_tone2:), to robiłbyś dokładnie to, co oni robią. Zarządzaniem firmą rządzi bilans zysku i strat.Miejsce starych graczy, zastępują nowi, zafascynowani grą, nieskażeni wersjami 1.0 czy 2.0. Dla nich to jest jedyna wersja gry, którą znają. Dostaję wiele e-mailów miesięcznie z och-ami i ach-ami na temat gry. -
@Dovco_HandF
Niestety, takie teraz są realia w świecie, że najważniejsze są pieniądze , a nie ludzie :(. Na tamtych silnikach zarabiali mniej, więc musieli coś zrobić by zwiększyć zyski, więc wymyślili nowy silnik, który da im więcej zysków. Niestety coś czuję, że długo to się nie zmieni. -
Jakieś skargi na OSM, forum, aktualizacje?
Jak ta?
@krokodyl-amazoński said:
Jako user, ale też i klient OSM wyrażam ogromne rozczarowanie tym, jak traktuje nas góra. Problem z zalogowaniem się, niekończące się prace techniczne i coraz to częstsze, a przede wszystkim śmieszne rozwiązania podczas gry to wydarzenia, które irytują na potęgę i sprawiają, że odechciewa się grać. Oficjalna siekierka dla OSM.
-
Dwie sytuacje wzbudzily we mnie ogromne negatywne emocje, a mianowicie:
- Zawodnik mojej druzyny otrzymal czerwona kartke (6 meczy pauzy!) w 37 minucie meczu (cale szczescie zremisowanym 2:2, chociaz do otrzymania kartki prowadzilem 2:0...) od "niebieskiego" sedziego za oplucie sedziego liniowego.
- Zawodnik mojej druzyny otrzymal czerwona kartke (9 meczy pauzy!!!) w 12 minucie meczu (przegralem 0:1) od "zielonego" sedziego za, i tu uwaga, rzucenie sedziego butem w glowe...
Co to ma byc?!
-
@kamieñ22 said in Księga skarg i zażaleń Forum OSM:
od "niebieskiego" sedziego za oplucie sedziego liniowego.
Mój najlepszy napastnik otrzymał karę 9 kolejek pauzy za to samo przewinienie już w 17 minucie:
Ale to nie znaczy, że masz zaraz mecz przegrać czy zremisować za to, że masz niepokornych zawodników w drużynie, nie szacujących decyzji sędziego. -
@dovco_handf no wlasnie, lekka przeginka. Twoj to chociaz glownego oplul, a moj sie musial pofatygowac do liniowego
-
@Didierluk said in Księga skarg i zażaleń Forum OSM:
Norma w pełnych ligach, w FMS po sesji zawodnicy znikali w kilka sekund. Zostawali tylko Ci wystawieni przez innych graczy.
Nie tak do końca, bo nawet w pełnych ligach najczęściej bywało chociaż kilku grajków do kupienia poza tymi wystawionymi przez innych graczy z ligi, a tutaj ???
-
Jakieś skargi i zażalenia odnośnie forum?