TRANSFER
-
Öncelikle merhaba;
Transfer konusunda çok fazla sorun yaşıyorum. Oyunu çok eskiden oynardım uzun zaman sonra tekrar döndüm ve transfer sorunu var. Bir oyuncuyu transfer listesine koyduğumda günlerce satılmadığı oluyor ve bahsettiğim oyuncu alt tarafı 6 m lik oyuncuyu 10 m e koyuyorum o bile gitmiyor yani. Oyunda bir akış sağlanamıyor. Bu konu hakkında şikayetçi bir çok yorum görüyorum forumlarda. İlgilenilmesini rica ediyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
-
@xssezerozbek said in TRANSFER:
Öncelikle merhaba;
Transfer konusunda çok fazla sorun yaşıyorum. Oyunu çok eskiden oynardım uzun zaman sonra tekrar döndüm ve transfer sorunu var. Bir oyuncuyu transfer listesine koyduğumda günlerce satılmadığı oluyor ve bahsettiğim oyuncu alt tarafı 6 m lik oyuncuyu 10 m e koyuyorum o bile gitmiyor yani. Oyunda bir akış sağlanamıyor. Bu konu hakkında şikayetçi bir çok yorum görüyorum forumlarda. İlgilenilmesini rica ediyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Transfer simulasyonları düzenli olarak günde 8 kere gerçekleşir ama bu her gerçekleştiğinde sistemin oyuncu alacağı manasına gelmez. Koyduğunuz oyuncuların değeri yükseldikçe satış şansı azalır, bazen transfer listesine 2,5 katı değerden koyduğunuz oyuncu bir sonraki transfer simülasyonunda hemen satılabileceği gibi, bazen de kendi değerinin altında koyduğunuz oyuncular günlerce satılmayabilir. Böyle durumlarda transfer listesine koyduğunuz oyuncunun değerini düşürmeniz veya listeye farklı bir oyuncu dahil etmeniz şansınızı artırabilir. Transfer işleri biraz sabır ve şans gerektirir.
İyi oyunlar.