Forum ligi
-
Ben Bi lig üzerinde çalışıyorum malum corona evdeyim forum ligi diye bişey vardı beğenirseniz hazırladığım ligi özel lig olarak eklermisiniz son 8 yılın dünya kupasını kazanan takımların oyuncularının güçlerini araştırdım 8 takımlı bir lig isterseniz 1 hafta içinde tamamen biter ve size atarım
-
@Serukluyuz arkadaşım yazmamı söyledi yazdığında kabul etmemiş "Bütün forum ekibi ailesi yardımlarınız için teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum"
-
İsmini ise dünya şampiyonları ligi
-
@Serukluyuz said in Forum ligi:
Ben Bi lig üzerinde çalışıyorum malum corona evdeyim forum ligi diye bişey vardı beğenirseniz hazırladığım ligi özel lig olarak eklermisiniz son 8 yılın dünya kupasını kazanan takımların oyuncularının güçlerini araştırdım 8 takımlı bir lig isterseniz 1 hafta içinde tamamen biter ve size atarım
Bunun için lisans filan gerekmezmi
-
Böyle bişey olursa büyük ihtimalle oynarım
-
Bence boşuna konuşmayın kabul etmezler ama iyi mi kötü mü olur bilmem sen güçleri neye göre belirleyecen
-
@Antalya-2020 güçleri performansa göre belirlicem
Lisans gerekirmiş bilmem -
Yetkili biri daha cevap vermedimi
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
@Serukluyuz said in Forum ligi:
Merhaba,
Başlığınız olumlu gibi dursa da OSM yeni ligler ve gelişmeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Önerileriniz ve gönderileriniz bizler için değerli . Fakat mantıklı ve olabilecek olan önerileri GB ile paylaşıyoruz. Yinede başka önerileriniz olursa tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atabilir, forumda bu başlık altından konu açabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkürler.İyi oyunlar.