Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

İŞLEM YAPAMAMA

Destek
    3
    3
    44
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      katakulli53 Turkish Users last edited by

Yaptığım her işlemde birşeyler yanlış gitti, lütfen sorunu bize forum üzerinden bildiriniz hatası alıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı ?

EgoistMsd 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Serukluyuz
        Serukluyuz Turkish Users last edited by

İnternet bağlantısından dolayı oluyor olabilir internetim kötü çektiğinde bendede öyle oluyor

Türkiye 0707
        Ekip

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • EgoistMsd
          EgoistMsd Turkish Users @katakulli53 last edited by EgoistMsd

@Serukluyuz Cevap için teşekkürler. 👍

@katakulli53 said in İŞLEM YAPAMAMA:

Yaptığım her işlemde birşeyler yanlış gitti, lütfen sorunu bize forum üzerinden bildiriniz hatası alıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı ?

Merhaba,

Yaşadığınız bu tarz problemlerin kaynağı sizin kullandığınız cihazdan veya internet bağlantısından kaynaklı olabilir. Bazı VPN / Proxy yazılımları, kullandığınız virüs programı veya reklam engelleyici eklentilerde sorun oluşturabilir.

Tarayıcı çerezlerini ve ön belleğini temizleyip, bunların kontrolünü sağladıktan sonra sorununuz çözülmezse farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyiniz. Uygulamada bir hata alıyorsanız verileri ve ön belleği temizleyip, uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

İyi oyunlar.

Signaturec065a5c57b4e611b.png
          alt metni

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post