Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Hesabım açılmıyor

Destek
    3
    5
    85
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      theess_1 Turkish Users last edited by

Uygulamayı daha öncede kullanıyodum sildim bugun tekrar yükledim ama açılmıyor web sitesine itiraz edin diyor uygulamayı telefonda açmam için ne yapmam gerek

EgoistMsd 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EgoistMsd
        EgoistMsd Turkish Users @theess_1 last edited by

@theess_1 said in Hesabım açılmıyor:

Uygulamayı daha öncede kullanıyodum sildim bugun tekrar yükledim ama açılmıyor web sitesine itiraz edin diyor uygulamayı telefonda açmam için ne yapmam gerek

Merhaba,

Ne sorunu yaşıyorsunuz? Yaşadığınız hatanın ekran görüntüsünü ( kırpmadan ) paylaşır mısınız?

Signaturec065a5c57b4e611b.png
        alt metni

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • T
          theess_1 Turkish Users last edited by

https://hizliresim.com/mTKerf

• Serukluyuz
            Serukluyuz Turkish Users last edited by

@theess_1 hile dolayıyla hesabınız kapatılmış olabilir yada küfürlü mesaj bunun birkaç nedeni var yada kazayla hesabınızı silmiş olabilirsiniz. Anladığım kadarıyla bunun için Website üzerinden isminizi ve varsa şifrenizi girin orda nedeni gözükür ve ona göre itiraz edin. Ben böyle yapılıyor diye biliyorum. Bide cevap ortalama olarak 72 saat içinde gelir ve ciddi olan gönderilere cevap verilir

Türkiye 0707
            Ekip

EgoistMsd 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • EgoistMsd
              EgoistMsd Turkish Users @Serukluyuz last edited by

@Serukluyuz said in Hesabım açılmıyor:

@theess_1 hile dolayıyla hesabınız kapatılmış olabilir yada küfürlü mesaj bunun birkaç nedeni var yada kazayla hesabınızı silmiş olabilirsiniz. Anladığım kadarıyla bunun için Website üzerinden isminizi ve varsa şifrenizi girin orda nedeni gözükür ve ona göre itiraz edin. Ben böyle yapılıyor diye biliyorum. Bide cevap ortalama olarak 72 saat içinde gelir ve ciddi olan gönderilere cevap verilir

Cevap için teşekkürler. 👍

Signaturec065a5c57b4e611b.png
              alt metni

• 1 / 1
              • First post
                Last post