Oyuncuların değerleri hakkında
-
Merhaba,
"Squad" penceresinde oyuncuların değerleri daha yüksek belirtilirken, oyuncunun üzerine tıkladığımızda, oyuncu kartının üzerindeki oyuncunun değeri daha düşük. Bunun sebebi nedir? Buna ek olarak oyuncuyu satarken, oyuncu kartının üzerindeki değer yerine, oyuncunun "Squad" penceresindeki değeri baz alınıyor. Neden? Anlatmak istediğim anlaşılmayabilir o yüzden daha detaylı anlatım için aşağıya ekran görüntüsü bıraktım.
İyi forumlar.
Ekran görüntüsü:
Bu ekran görüntüsünde görüldüğü gibi oyuncunun "Squad" penceresindeki değeri 3,9 M. Oyuncu kartının üzerindeki değer ise 3,8 M. Kart üzerinde oyuncuyu 2,5 katına satmaya kalktığımızda, fiyat olarak 9,8 M belirleniyor. Halbuki matematik işlemli olarak (9,8 / 3,8) yaptığınızda sonuç 2,57 civarında çıkıyor. Bu da 2,5 katından fazlaya satılıyor demek. Daha sonra fark ettim ki, oyuncunun değerinin 2,5 katı hesaplanırken, oyuncunun kart üzerindeki değeri değil, "Squad" penceresindeki değeri baz alınıyor, yani 3,9 M. (3,9 . 2,5) işleminde 9,8 M bulabiliriz.
-
@Avsarbey-G Merhaba, yuvarlamadan kaynaklanan bir durum.
Oyuncunun değeri; € 3.886.452
Sattığınız fiyat; € 9.715.8392,5 katı ediyor. Yani yuvarlamadan kaynaklı herhangi bir kârınız veya zararınız söz konusu değil.
İyi oyunlar.