Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
@xsilverghost to prawda, wiemy że nic nie wiemy
-
@xsilverghost ale delikatnie odskoczył stawce @KomendaNuta , zostało 4 kolejki może być ciężko dogonić
-
@mikina_1 trzeba by spojrzec w terminarz i mozemy wytypowac podium
-
przykladowo ja np mam jeszcze mecz do rozegrania z @KomendaNuta a poza mną tez niema lekko
-
@xsilverghost jak dla mnie ciężko coś wytypować, może okazać się że mistrzostwo rozstrzygnie się różnicą bramek
-
Zapraszamy w imieniu Cesarza @Xin-Li wszystkie Republiki do wzięcia udziału w kolejnej krwawej edycji Koloseum, tym razem Kwietniowej, aby wystawili swoich najmężniejszych Wojowników w starciu o tytuły Gladiator Kwietnia oraz Stalowy Gladiator
Jedynym sposobem na utrzymanie dwóch działów (czat oraz pomoc) według nowych wytycznych z góry, jest zakładanie nowych wątków, Dlatego od tej edycji zapisać będzie się można w nowym wątku, za utrudnienia przepraszamy, ale liczymy na Waszą wyrozumiałość, zarazem strefa pomoc, jak i czat zwraca się Nam po stokroć.
KWG Kwieceń 2022 - Zapisy
Zapisy potrwają od dziś (3 kwietnia) do 8, najpóźniej 9 do godziny 18:00
START 10 Kwietnia ok. 19-23:00
9 Kwietnia Wasz los, na kogo traficie, przypieczętuję Legenda losowań @ToomAnyWays Brawo TY
Wytyczne:
„Dzika Karta” - dla gracza bez grupy
forma zapisu:
- Dzika Karta
- Nick Gracza/Gladiatora
„Karta Moderatora” - W przypadku nieparzystej liczby graczy, moderator (PM) może zapisać gracza ze swojej frakcji/grupy do swojej ligi
forma zapisu:
- Karta Moderatora
- Nick Gracza/Gladiatora
forma zapisu dla Gladiatora z frakcji/grupy:
- Nazwa Grupy/Akademii
- Nick Gracza/Gladiatora
Ave Wy!
-
Dla podgrzania atmosfery, gospodarzem areny Kwietniowej będzie @Dovco_HandF
-
Za nami edycja Marzec 2022:
Zwycięzca ligi zostaje @daroo933 ! Ave on! Brawo dla Ciebie bo zasłużyłes na wygraną.
Tuż za jego plecami dla mnie niespodzianka w postaci @Ganelon-Gagu ! Brawo Ty!
Na mazniszym miejscu @Ravuu!
Puchar zgarnąłem ja
Oto wyniki ostatniej kolejki i tabela końcowa
-
Ja niestety zamuliłem i dołączyłem do ligi w dniu pierwszej symulacji meczowej, gdzie z początku musiałem mierzyć się z rywalami mających kadry mocniejsze o średnio aż 15-20 ovr więcej, więc generalnie jestem zadowolony z tego, że udało mi się podnieść i powalczyć w pozostałych meczach o jak najwyższe miejsce.
-
Jest mały niedosyt ale tylko 2 porażki w lidze (najmniej), najwięcej bramek i najmniej straconych bramek więc gdzieś tam jestem zadowolony.
Dzięki wszystkim za rywalizację i na pewno do zobaczenia! -
KWG Luty 2022
Kolejka 26
-
KWG Luty 2022
Kolejka 27
-
KWG Luty 2022
Kolejka 28
Wielki Finał
-
-
@dino-ligenza said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
Gratuluję laureatom Marca @daroo933 oraz @jasiuk88
z ceremonią medalową musimy zaczekać na „Luty”, aby zachować kolejność miesięcy.
Sami starzy już wyjadacze OSM .
-
@dino-ligenza dziękuję bardzo 4te chyba podejście (albo 3cie) i wkoncu coś udało się ugrać z tego co pamiętam jako stalowy gladiator chyba mam zapewniony finał na koniec roku?
-
@jasiuk88 Gdy osiągniesz swój cel, to ilość podejść/prób nie ma znaczenia. Tak, jesteś w „Wielkim Finale”
-
@dino-ligenza już jestem dla siebie zwycięzca jak jestem w finale i w takim razie nie będę do kolejnych edycji w tym roku przestępowal
-
KWG Luty 2022
Finał Pucharu
I to się nazywa finał pucharu Dziękuję @slimandren przyjacielu za tak fascynujący finał pucharu w edycji Luty zdobywcą Pucharu zostaje @mikina_1 ️
-
KWG Luty 2022
Kolejka 30
Ostatnia kolejka tej edycji wygląda następująco:Wartość kadr + pozycję co do celów w lidze
Tabela ostateczna
Puchar
Podsumowując:
Ligę wygrał @mikina_1
2 pozycja przypadła @KomendaNuta
3 pozycja przypadła @slimdren
Puchar wygrał @mikina_1 w którym rywalizował w finale z @slimadrenDziękuję wszystkim uczestnikom za tak emocjonującą edycję
Dodam od siebie, do zobaczenia w wielkim finale którzy już zdobyli przepustkę i którzy zdobędą ️