Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Ja niestety zamuliłem i dołączyłem do ligi w dniu pierwszej symulacji meczowej, gdzie z początku musiałem mierzyć się z rywalami mających kadry mocniejsze o średnio aż 15-20 ovr więcej, więc generalnie jestem zadowolony z tego, że udało mi się podnieść i powalczyć w pozostałych meczach o jak najwyższe miejsce.
-
Jest mały niedosyt ale tylko 2 porażki w lidze (najmniej), najwięcej bramek i najmniej straconych bramek więc gdzieś tam jestem zadowolony.
Dzięki wszystkim za rywalizację i na pewno do zobaczenia! -
KWG Luty 2022
Kolejka 26
-
KWG Luty 2022
Kolejka 27
-
KWG Luty 2022
Kolejka 28
Wielki Finał
-
-
@dino-ligenza said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
Gratuluję laureatom Marca @daroo933 oraz @jasiuk88
z ceremonią medalową musimy zaczekać na „Luty”, aby zachować kolejność miesięcy.
Sami starzy już wyjadacze OSM .
-
@dino-ligenza dziękuję bardzo 4te chyba podejście (albo 3cie) i wkoncu coś udało się ugrać z tego co pamiętam jako stalowy gladiator chyba mam zapewniony finał na koniec roku?
-
@jasiuk88 Gdy osiągniesz swój cel, to ilość podejść/prób nie ma znaczenia. Tak, jesteś w „Wielkim Finale”
-
@dino-ligenza już jestem dla siebie zwycięzca jak jestem w finale i w takim razie nie będę do kolejnych edycji w tym roku przestępowal
-
KWG Luty 2022
Finał Pucharu
I to się nazywa finał pucharu Dziękuję @slimandren przyjacielu za tak fascynujący finał pucharu w edycji Luty zdobywcą Pucharu zostaje @mikina_1 ️
-
KWG Luty 2022
Kolejka 30
Ostatnia kolejka tej edycji wygląda następująco:Wartość kadr + pozycję co do celów w lidze
Tabela ostateczna
Puchar
Podsumowując:
Ligę wygrał @mikina_1
2 pozycja przypadła @KomendaNuta
3 pozycja przypadła @slimdren
Puchar wygrał @mikina_1 w którym rywalizował w finale z @slimadrenDziękuję wszystkim uczestnikom za tak emocjonującą edycję
Dodam od siebie, do zobaczenia w wielkim finale którzy już zdobyli przepustkę i którzy zdobędą ️ -
@mikina_1
Już wiem na kogo będę stawiał w finale @mikina_1 gratulacje
-
@ochroniarz_123 dziękuję ️
-
@mikina_1 said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
KWG Luty 2022
Kolejka 30
Ostatnia kolejka tej edycji wygląda następująco:Wartość kadr + pozycję co do celów w lidze
Tabela ostateczna
Puchar
Podsumowując:
Ligę wygrał @mikina_1
2 pozycja przypadła @KomendaNuta
3 pozycja przypadła @slimdren
Puchar wygrał @mikina_1 w którym rywalizował w finale z @slimadrenDziękuję wszystkim uczestnikom za tak emocjonującą edycję
Dodam od siebie, do zobaczenia w wielkim finale którzy już zdobyli przepustkę i którzy zdobędą ️Przepraszam za pomyłkę
3 pozycja przypadła @XxAAAxX -
@mikina_1 said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
Ligę wygrał @mikina_1
Puchar wygrał @mikina_1 w którym rywalizował w finale z @slimadrenGratulacje dubletu @mikina_1 - co to znaczy walczyć do samego końca w lidze! AMP ma swojego przedstawiciela w Wielkim Finale Gladiatora .
-
@dovco_handf dziękuję "nadzieja umiera ostatnia" ️
-
Koloseum — Wojna Gladiatorów, luty 2022
Trzech wojowników zdobyło po 43pkt, plasując się na miejscach: 7 @dawronoyo_2 , 6 @Apsu88 , 5 @xSilverGhost, czwarty @slimandren zgromadził 44pkt, Brawo Wy! a teraz płynnym ruchem przechodzimy do TOP3, miejsce trzecie przypadło sensacyjnie @XxAAAxX 49pkt, tak trzymaj, zyskałeś w oczach wielu. Drugi @KomendaNuta, który przed ostatnią kolejką był liderem, a decydujące starcie wyjaśniło, że Gladiatorem Lutego zostaje @mikina_1 pierwszy w historii Koloseum wojownik z frakcji Akademia Menadżerów PL z tym tułem, oraz czwarty Gladiator z podwójną koroną, do tego jeszcze wrócimy, post niżej.
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Gromkie Brawa dla Wszystkich Wojowników, Brawo Wy!
-
Bitwa o puchar rozegrała się pomiędzy @slimandren a @mikina_1, Brawo Wy!. Mecz finałowy był niezwykle zacięty i wyrównany, w regulaminowym czasie gry był remis, po dogrywce także na tablicy wyników widniał remis, o zwycięstwie zadecydowały rzuty karne i co ciekawe po czterech seriach nadal był pat, ale piąta i zarazem ostatnia seria jedenastek wyłoniła Nowego Stalowego Gladiatora, a jest Nim @mikina_1, podwójna korona lutego stała się faktem!
Wiwat-fanfary Brawo Ty!
-
Koloseum — Wojna Gladiatorów, marzec 2022
Bój o laur „Marca” zaczniemy od pozycji 5, na której umościł się @jasiuk88 37pkt, oczko więcej wywalczył czwarty Tomasz-Rosolek, trzecie miejsce przypadło @Ravvuu z dorobkiem 44pkt, drugie miejsce i przegrana z liderem o włos przypada @Ganelon-Gagu 47pkt, nowa twarz w PL, a już taki sukces. Brawo Wy! Gladiatorem Marca z 48pkt w tabeli zostaję @daroo933 z legendarnej republiki Husarya PL, tym samym dołącza do wybitnego grona „Mistrzów Miesiąca”
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Za postawę, za walkę i emocję, Brawo Wy!