Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
@Dino-Ligenza czy te ustawienia pozostają bez zmian?
-
@troczek13 Tak, te ustawienia się nie zmieniają, ale to wszystko pojawi się w „podsumowaniu” jak zawsze.
-
@seba191995 spoko, nie ma problemu
-
Trzecia edycja Koloseum — Wojna Gladiatorów za nami, do grona Gladiatorów z listopada 2020 @km1992_1992_1 oraz grudnia 2020 Luzer Japko dołączyła nowa ikona tych rozgrywek, która z dubletem zakończyła ten sezon i z przewagą siedmiu punktów nad drugim @PawełPaweł i aż 10 nad trzecim damiano007, a mowa o Gladiatorze Stycznia reprezentanta Polish Legends john-adams_2 swoim zwycięstwem, zakończył trwającą dwie edycję hegemonie „Lwów”
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Podziękowania kieruję do każdego wojownika, który walczył o każdy punkt na arenach Koloseum i swoją postawą godnie reprezentował miano współczesnego Gladiatora.
Brawo Wy!
-
Tytuł Stalowego Gladiatora również zgarnia john adams_2 po zwycięskim finale 3:0 z @PawełPaweł
Wiwat-fanfary Brawo Ty!
-
Podsumowanie:
Zasady:
- Jeden gracz może wziąć udział w trzech turniejach w roku.
Dozwolone:
-
transfery
-
treningi
-
mecze towarzyskie
-
rozbudowa stadionu
-
lekarz, prawnik, skaut, analityk (szpieg)
-
transfer błyskawiczny (za 5 monet)
-
eventy (bonusy) oferowane przez grę
-
utajniony trening
Zakazane:
-
kupno zawodnika od innego gracza z własnej ligi
-
zgrupowania
Liga:
-
Luty
-
Izraelska z czternastoma klubami
-
Liga + Puchar
-
-
Marzec
-
Grecka z czternastoma klubami
-
Liga + Puchar
-
Tytuły:
- Gladiator Miesiąca (wygranie ligi)
- Gladiator Roku (najlepszy w ciągu 12 miesięcy) Nad tym systemem trwają prace
- Stalowy Gladiator (za puchar ligi)
@jasiuk88 założy ligę między 20-23:00
Wytyczne dla Ciebie:
Nazwa Ligi KWG luty 2021
Koło zębate
Opcje ligi
Potwierdź
@dpiotrowski218 założy ligę między 21-23:00
Wytyczne dla Ciebie:
Nazwa Ligi KWG luty 2021
Koło zębate
Opcje ligi
Potwierdź
Powodzenia
-
@dino-ligenza dzięki za instrukcję. A czy liga może być założona trochę szybciej? Pomiędzy 20 a 21? Po 21 będę mniej dostępny ale jak będzie trzeba to jakoś ogarnę
-
@jasiuk88 Oczywiście
-
@ravvuu said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/Nowy turniej Polskiego Personelu OSM:
@jasiuk88 kiedy dokładnie jest 1 kolejka? ja dojdę dziś o 21-22 z racji slota.. jeśli to nic nie zmieni i nie muszę porzucać czegoś czego bym nie chciał, żeby już teraz wejść
Jest pełny okres przygotowawczy, możesz dojść dziś wieczorem bez problemu. Jedyna strata to strata w treningu, rozbudowie stadionu oraz zespołu. Będziesz musiał nadrabiać taktyką.
-
@ravvuu jeszcze 2 dni i 8 godz 34 minuty 44 sek do startu wiec jak dojdziesz wieczorem to nic sie nie stanie czekamy na Ciebie i tak jak powiedzial Davco trening, sparingi i kilku mniej zawodnikow sprzedasz ale to jeszcze to odrobienia
-
możemy wyjątkowo zrobić podmiankę i zagra za mnie @Pakooo00 ( @jasiuk88 możesz go zaprosić?) bo ja się załatwiłem ze slotem... nie będę się zagłębiał ale nie mogę opuścić (gra blokuje) i jestem w kropce.. @Pakooo00 zagra w KWG luty, a ja za niego w kwietniu... przepraszam za zamieszanie, ale to nie było intencjonalne
-
-
Dziś pierwsza kolejka! Powodzenia dla wszystkich i niech wygra najlepszy
-
KWG Marzec 2021
-
Sytuacja po dwóch kolejkach w edycji z lutego.
-
KWG Marzec 2021