Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Husarya PL
@Bolesław-Chrobry -
Academy Polish Eagles
@kajman27 -
Polish Eagles Academy
@wodziks123 -
@AC-Bubol hehe to jakby 2 Spartan zagra, dawny nasz AC Buboll powrócił super że dostaje szansę gry bez grupy
-
Los Muszkieteros
Robertos1970 -
Polish Legends Academy
MarekNixos -
Jeśli nic się niezmienni do północy, to zagracie w lidze Chilijskiej (18). Na chwilę obecną mamy 17 Gladiatorów, czyli 17 + bot. Moderatorem ligi będzie @km1992_1992_1 Chwała mu za to. Start 10 listopada 21-23:00
AVE WY!
-
Mam wiele pytań w sprawie namiotów i tajnych, a w regulaminie tego nie uwzględniłem. Dlatego zagramy bez. Jednak władza należy do ludu. Zatem proponuje:
-plusujemy post (Zgadzacie się ze mną i gramy bez...) -minusujemy post (Jesteście przeciw i gramy z...)
-
@Dino-Ligenza A w jaki sposób będą wybierane zespoły? Będziesz robił losowanie?
-
@troczek13
Tak losowanie przeprowadzi @ToomAnyWays w drugim poście w tym temacie była informacja -
Karta Moderatora Ligi
@LKS-Ceramika-Opoczno -
@Dino-Ligenza namioty naturalnie że nie. Ale ukryte mogą zostać. Czasami naprawdę ktoś nie da rady się ustawić i musi to robić dużo wcześniej. Zwłaszcza że jest ich tylko 6.
-
@maniek_56
Naturalnie jestem za tajnymi bez obozów tez
@Ochowiak chyba nie ma takiej ligi 18 zespolowej albo jestem niedoinformowany -
@km1992_1992_1 rzeczywiście, moje niedopatrzenie dzięki
-
@troczek13
Spokozdarza się najlepszym -
@Ochowiak said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/Nowy turniej Polskiego Personelu OSM:
Dlaczego nie została wybrana liga z równymi celami?
Ten turniej to zabawa, cele są losowane i to los zadecyduje jakim celem zagrasz. Ligi z równymi celami są w IMP i MPP. I wystarczy. Czas na jakieś atrakcyjne zawody tylko dla chętnych, którzy w OSM szukają również rozrywki i relaksu, a nie tylko dążenia do mistrzostwa za wszelką cenę. Komu to nie odpowiada - po prostu nie gra, przecież przymusu nie ma .
-
Losowanie zrobione, premiera 22.15. Dajcie znać jak wyszło @language-pl