Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Przepraszam najmocniej ale przez problemy z OSM wybrałem złą drużyne a zwłaszcza chce przeprosić @macias_31 któremu ukradłem drużyne
-
@Radar-Melnyczek Dogadaj się z kolegą na PW, jeśli on nie będzie widział problemu, to ja też, gdzie moja laska...
-
KWG kwiecień 2021
Wyniki będą aktualizowane co trzy dni.
-
KWG kwiecień 2021
-
KWG kwiecień 2021
-
Od kiedy bedzie mozna sie zapisac na nastepna lige?
-
@Hustin_Doffman 3-5 dni przed zakończeniem obecnej edycji rozpoczniemy zapisy do „Maja” Będę o Tobie pamiętać i poinformuję Cię w odpowiednim czasie.
-
@dino-ligenza Super, dzieki
-
KWG kwiecień 2021
-
KWG kwiecień 2021
-
KWG kwiecień 2021
Na Naszych oczach rodzi się „legenda” gracz @IliasMontana reprezentujący barwy Polish Valhalla ma już 10 punktów przewagi w walce o tytuł „Gladiator Maja” nad drugim @Ravvuu oraz trzecim @Prezes-Kukito i jedenaście nad Luzer Japko , a mamy dopiero 18 kolejkę! Brawo Ty! Brawo Wy!
Stawiam beczkę wina dla każdego, który pokona Lidera.
-
KWG kwiecień 2021
-
@dino-ligenza dzień dobry, ja w sprawie tej beczki wina...;)
-
@marek-overmars haha, Marek jak otrzymasz to dzwon wpadne na kufel
-
KWG kwiecień 2021
@IliasMontana nadal pierwszy w walce po tytuł „Gladiatora Maja” jego przewaga stopniała do 4 punktów nad drugim @Ravvuu , a 5 nad trzecim @Prezes-Kukito Natomiast LuzerJapko traci 6 punktów do lidera
Finał po statuetkę „Stalowego Gladiatora” rozegra się pomiędzy @Byku-Duma-Warmii, a damiano007
-
@dino-ligenza aktualna ta beczka?
-
@Ravvuu Jak najbardziej aktualne (na koniec ligi)
-
Kiedy mniej więcej rusza edycja majowa? Od razu po zakończeniu kwietniowej, czy jakoś wcześniej? Na kiedy mniej więcej slot trzymać
-
@Majkelowich Z reguły po zakończeniu danej edycji, następnego dnia rusza kolejna
-
@Mati-Colchoner ma rację, ale tym razem ruszamy dzień po zakończeniu obecnej edycji, czyli 19 maja.