Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Tak mnie prześladuje pech w tym Koloseum, że to jest niesłychane, super statystyki na moją korzyść, ale wynik nieadekwatny do statystyk, ale cóż trzeba przyjąć taki wynik, takie uroki gry I tak fajnie, że póki co jestem drugi, mimo czasem pecha w meczach
-
@dooshek oddałbym z 50 czy 100 mln za większy procent szczęścia XD, ale no na transfery nie narzekam, całkiem przyzwoicie mi idzie, pamiętam, że na początku gdy wróciłem do OSM ciężko mi się transferowało, a teraz wygląda to nieźle
Oczywiście @Dooshek gratulacje wygranej
A tak wracając do transferów jeszcze, one są ważne ale nie zawsze wystarczą, a szczególnie w pucharach to wszystko jest nieprzewidywalne, zarówno ja jak i @konix1982 najdroższe kadry, a w pucharze odpadliśmy
-
aktualna tabela
-
Wyniki półfinałów pucharu
Wyniki kolejek od #16 do #19
Aktualna tabela
-
Wyniki 21. kolejki
Tabela
-
Witajcie, Kolejna odsłona Koloseum (CZERWCOWA) wystartuję 23 czerwca. Zapisy potrwają do 21, a 22 odbędzie się losowanie. Zapisać będzie się można od jutra, dodam odpowiednią adnotację z grafiką, która będzie uwzględniać aneks do obecnego regulaminu i to by było na tyle. Wróćmy do obecnej edycji i walki o miano Gladiatora miesiąca oraz „Stalowego” Powodzenia „Niechaj arena zapełni się bramkami”
-
Kary:
Będziemy zapobiegać karą w następujący sposób, po losowaniu każdy szef Gladiatora biorącego udział w danej edycji zostanie poinformowany jakim klubem zagra jego reprezentan-t/ci i będą mieli cały dzień na przyswojenie sobie jaką drużyną zagrają. Myślę, że taki sposób pozwoli wyeliminować kary na 99,9%
Kto pierwszy na Batalie Czerwcową? Zaczynamy zapisy! "Goli i igrzysk"
START 23 Czerwca ok. 20-23:00
LOSOWANIE 22 Czerwca przeprowadzi zmyślny i jedyny taki @ToomAnyWays Wiwat TY!
KONIEC ZAPISÓW 21 czerwca, maksymalnie 22, do godziny 18:00
Wytyczne:
„Dzika Karta” - dla gracza bez grupy
forma zapisu:
- Dzika Karta
- Nick Gracza/Gladiatora
„Karta Moderatora” - W przypadku nieparzystej liczby graczy, moderator (PM) może zapisać gracza ze swojej frakcji/grupy do swojej ligi
forma zapisu:
- Karta Moderatora
- Nick Gracza/Gladiatora
forma zapisu dla Gladiatora z frakcji/grupy:
- Nazwa Grupy/Akademii
- Nick Gracza/Gladiatora
Ave Wy!
-
@dino-ligenza
Polish Valhalla
@KiZiiii -
Obozy i tajne dostepne? bo nie znalazlem w regulaminie, pewnie jest ale nie znalazlem. Podziekuje za odp
-
@Maziu90 Tak, jest to wymienione w regulaminie. Utajniony trening (tajne) — tak, zgrupowanie (obozy) — nie
-
@dino-ligenza dzięki
-
Academy Polish Warriors
@marceloo23 -
Wynik finału pucharu
Tabela przed ostatnią kolejką
-
Polish Warriors
@zloscpieknosciszkodzi -
Gratuluję Triumfatorom!!! Aplauz dla Wszystkich Gladiatorów!!! Oficjalna ceremonia dzisiaj.
-
Brawo @IliasMontana !!!
Dwa występy = dwa razy podium 🥳 -
Akademia Menadżerów PL (AMP)
@masahito_balbazur