Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
@Dino-Ligenza według mnie uczciwa kara i myślę że to sprawę rozwiązuje. Chociaż 2 graczy będzie miało bota za przeciwnika ale to i tak nie zmieni bardzo dużo
-
@Dino-Ligenza
Oczywiście przyjmuje karę bo ewidentnie na nią zasłużyłem problem tylko w tym ze na tym etapie gry nie da się już opuścić ligi -
Masz rację, moje niedopatrzenie @Jyndrek-Potkon Zagraj do końca, ale w klasyfikacji końcowej znikniesz z tabeli. Szkoda, że tak żegnasz się z Nami, ale to Twój wybór i każdy ma prawo do błędu, który jest częścią życia.
@jasiuk88 Cieszę się, że się z Nami zgadzasz.
-
Dzisiaj ostatnia kolejka Wielkiego Finału
-
Bardzo ciekawa liga, z wysokim poziomem i niesamowicie płaską tabelą. Szkoda tylko, że wygrywa ją oszust.
Dodatkowo, kolejne żałosne zachowanie @Jyndrek-Potkon. Użytkownik, który udawał bardzo skruszonego, tuż przed meczem z @Docencik wzmacnia sobie skład. Warto zauważyć, że Docencik cały czas miał szansę na wygranie ligi, której liderem był @Benio-Team. Czy w tej sytuacji Benio również będzie potraktowany jako najbardziej poszkodowana osoba? Chociaż skoro sam oskarżony obiecał, że jest niewinny, to pewnie wszystko w porządku! Śmiech na sali.
Podziękowania dla pozostałych uczestników ligi!
-
@trzeciabaza Rozumiem, że Cię nosi, bo zabrakło Ci tak niewiele, ale wszystko było w Twoich rękach i głowie, bo przecież wczoraj, czy też przedwczoraj miałeś mecz o lidera z @Benio-Team i to u siebie i dopiero teraz okazujesz niezadowolenie, bo przegrałeś. Jyndrek w chwili wydania werdyktu o dyskwalifikacji i opuszczeniu ligi stał się Persona non grata. Także opublikuj ostatnie trzy kolejki, a każde jego spotkanie zostanie potraktowane jako walkower (3:0). Jak przejdzie Ci złość na Nich, to znajdziesz inny powód, taki jak np. mecz z którejś kolejki, który mogłeś wygrać, czy nawet zremisować, bo jak pokazał Wielki Finał, każdy punkt miał znaczenie i to kolosalne!
-
@trzeciabaza myślę, że nieco Cię poniosło Nazywanie swojego nowego cesarza oszustem jest bardzo nie na miejscu i jest przede wszystkim bezpodstawne. Jyndrek postanowił oddać mecz, jego sprawa.
Po wielu wynikach między graczami Waszej grupy można by również wyciągnąć ciekawe wnioski.. tak czy siak nie przejmuj się bo jak mawia znane i lubiane powiedzenie - raz się przegrywa, raz się przegrywaAve @Benio-Team cesarzu
-
Racja. Każdy punkt miał znaczenie i to kolosalne. Tymi punktami okazał się oddany mecz przez graczy POL w którym organizatorzy odważyli się tylko na cofnięcie bramek bez cofnięcia punktów. Taka reakcja to żadna reakcja. Gdybym tylko wiedział, że tak można, oddałbym mecz Filipowi który ze mną zremisował i te 2 dodatkowe "kolosalne" punkty dały by mu zwycięstwo.
Również przyjemnie mi się grało w tej lidze i gratuluję wszystkim którzy dotrwali do końca tej długiej ligi Walka była wyrównana na górze tabeli i trzymała do końca w niepewności kto sięgnie po tytuł. Gratuluję miejscom 2,3,4..itd
A Beniowi gratuluję, że gracze z POL przepchali go na fotel lidera, oczywiście wszystko w zgodzie z Fair Play. W ogóle byłem zszokowany, że organizatorzy nie przyznali mu dodatkowych punktów, bo był najbardziej poszkodowany w tej sytuacjiWodzu to Wasz cesarz nie nasz. Nie uznajemy fałszywych cesarzy AVE!
Wodzu co do oddawanych meczy "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?"Pozdrawiam
-
@Wodzu1902 ty chyba teraz chłopcze z chuja spadles
-
@xSilverGhost prosiłbym chociaż od powstrzymanie się od wulgaryzmów, z góry dziękuję
-
@Sebastian-Corby
Ja rozumiem wszystko, boli Was, że znowu przegraliście.. Jak chodzi o oddawane mecze to jestem pewien, że zrobiliście to wielokrotnie. Przeglądnij wyniki, jest tam cała masa "rodzynków". NIe wiem czy to nie Ty szukasz belki w oku moim nie widząc belki w swoimCo do tego czy uznajecie cesarza czy nie, generalnie mam to w bombce dziwne, że do tej pory nie nauczyliście się przegrywać xD ale jeśli oficjalnie go nie uznajecie to chyba należy Was wykluczyć z tego turnieju
@xSilverGhost mało wyszukana obelga, wydaje się, że odzwierciedla Twój poziom..
-
Tak jest. Uczciwiej byłoby zdyskwalifikować obu i pomóc @trzeciabaza w wygraniu ligi? Przypominam, miał swoją okazję na wygranie tej ligi i Wy wszyscy o tym wiecie, bo dopiero dzisiaj aferę kręcicie, a po werdykcie w sprawie oddania meczu panowała cisza.
@xSilverGhost dalej nie pojąłeś, że z wielką gębą nie zmieścisz się nigdzie, a z wielką dupą wszędzie?
-
Jutro ceremonia medalowa Wielkiego Finału @language-PL
-
Prawda jest jedna... Chamówa ze strony Potkona, gdzie oddał mecz Beniowi. Druga chamówa twierdzi, że olał Koloseum, a bierze na Docenta ukryty, aby mu utrudnić. Zero przyzwoitości.
@Dino-Ligenza powtórz finał
-
Benio wygrałeś... Uczciwe czy nie. To już wy tam wiecie.
Jeżeli uczciwe to masz satysfakcję i gila cię to tu.
Jeżeli nie to co ci z tej wygranej. -
@Dooshek ale i tak nie smak pozostanie
-
Dziękuję wszystkim uczestnikom wielkiego finału za tak wspaniałą rywalizację nie był dla mnie aż tak udany jak do niego podchodziłem i chciałem ale też nie najgorszy gratulacje @Benio-Team "nowy cesarzu" ️️️
-
Ja również dziękuję za zacięty finał. Co prawda skończyło się na 6 miejscu ale 4 pkt straty do cesarza to nie jesy zły wynik i pokazuje to wysoki poziom gdyż 46 kolejek a różnice w szerokiej czołówce minimalne.
Gratulacje dla @Benio-Team (cieszę się że nasz były gracz będzie cesarzem), @trzeciabaza za walkę do końca, @Docencik za najniższe miejsce na podium, @Wodzu1902 za najgorsze miejsce dla sportowca, @Łowkiet-Łukasz oraz całej reszty
Co do kontrowersji to po tym co czytam to ja miałem pecha bo z mojej grupy byłem sam i nikt mi nie pomógł mógłbym teraz mówić że gdyby mi mecz oddał Jendrek to miałbym podium ale po co? Bardzo nie przyjemna sytuacja bo gracze mogą się czuć rozgoryczni. Szkoda że kolejny turniej kończy się kontrowersjami na forum.
Chociaż według mnie pomimo okoliczności Benio jesy prawowitym cesarzem na najbliższy rok.
Ave Wy i do zobaczenia w kolejnych edycjach -
Zawsze można zdyskwalifikować graczy POL i PLP. I Docent wygra
-