Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
@dino-ligenza
Polish Valhalla
@KiZiiii -
Obozy i tajne dostepne? bo nie znalazlem w regulaminie, pewnie jest ale nie znalazlem. Podziekuje za odp
-
@Maziu90 Tak, jest to wymienione w regulaminie. Utajniony trening (tajne) — tak, zgrupowanie (obozy) — nie
-
@dino-ligenza dzięki
-
Academy Polish Warriors
@marceloo23 -
Wynik finału pucharu
Tabela przed ostatnią kolejką
-
Polish Warriors
@zloscpieknosciszkodzi -
Gratuluję Triumfatorom!!! Aplauz dla Wszystkich Gladiatorów!!! Oficjalna ceremonia dzisiaj.
-
Brawo @IliasMontana !!!
Dwa występy = dwa razy podium 🥳 -
Akademia Menadżerów PL (AMP)
@masahito_balbazur -
Koloseum — Wojna Gladiatorów edycja: Maj 2021 dobiegła końca, kości zostały rzucone i najkorzystniejszy rezultat „wyrzucił” jeden z czternastu wojowników, ale zacznijmy od walki o trzecią pozycję. Do końca o nią walczyło czterech graczy, a przesądził zaledwie jeden punkt na korzyść @IliasMontana , za nim z dorobkiem 44 punktów sklasyfikowali się w kolejności następującej @Everlast933 , @zloscpieknosciszkodzi oraz @misiek1908_5 Brawo!!! Pora na kości, tutaj też zadecydowało jedno oczko. Przez większość ligi walka o najwyższe laury trwała pomiędzy @Janex123 i @Konix1982 a "szczęśliwcem" w tej grze, a zarazem Gladiatorem Maja zostaję @Konix1982 jego wielkie doświadczenie w świecie osm, dopomogło mu w zdobyciu tego tytułu i wstępu do finału "Gladiator Roku" pod sztandarem Polish Legends.
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Gratuluję TOP3, a także każdemu z Wojów, którzy nie szczędzili swojego czasu i zaangażowania w tej odsłonie, jest to chwalebne!
Brawo Wy!
-
Finał to nie lada wyzwanie, już nie jeden wojownik przekonał się o tym na własnej skórze, Brawo Wy!!! Tym razem bój o puchar rozegrał się w gronie @IliasMontana z @Everlast933 dwie bramki przesądziły o zwycięstwie Stalowego Gladiatora, którym został @Everlast933, jest to pierwszy triumf frakcji Polish Legends Academy
Wiwat-fanfary Brawo Ty!
-
Gratulacje dla wszystkich
Szczególnie chcę pogratulować @konix1982 za niesamowitą walkę, nie ukrywam, że rywalizacja z Tobą napędzała mnie bardzo, no cóż wygrałeś jednym pkt, fortuna, się do Ciebie uśmiechnęła, ale nieprzypadkowo bo od początku zacząłeś mocno, ja miałem poślizg i musiałem gonić, goniłem, goniłem, ale trochę brakło. Nie trafiłem po prostu z Koloseum pewnie w innej edycji może bym wygrał, ale tak to przynajmniej walka była pasjonująca, dzięki za nią -
@konix1982 @Everlast933 Gratulacje!
-
Panowie dziękuje za pozytywne doznania:))
Dobry poziom, fajna zabawa:)
Emocje do samego końca, z duża niepewnością czekałem na rozstrzygnięcia ostatniej kolejki ligowej
@Janex123 dzięki za rywalizację, do samego końca motywowałeś mnie do utrzymania odpowiedniego poziomu:) bez cienia wątpliwości w innych okolicznościach byłbyś murowanym faworytem do ostatecznego sukcesu w lidze:)
@Everlast933 gratuluje zdobycia pucharu oraz wysokiego miejsca w lidze. Mam nadzieje, ze niedługo spotkamy się w pierwszej grupie Polish Legends:)
Dzięki pozostałym uczestnikom ligi, zawiesiliście wysoko poprzeczkę.
@Dino-Ligenza bardzo dziękuje z świetna oprawę graficzna i organizacje turnieju:)
Jesteś Mistrzem w swoim fachu:)
Do zobaczenia w kolejnych turniejach na polskiej scenie OSM. -
@Konix1982 Dziękuję, zaszczytem było gościć taką legendę na arenie Koloseum, Mistrzu!
-
To może i ja dodam parę słów
Dla mnie występ tutaj to był debiut. I myślę, że wypadł niezwykle dobrze. Taki wynik przed pierwszą kolejką brałbym w ciemno.
Poziom był naprawdę wysoki i jestem bardzo zadowolony, że udało się ugrać czwarte miejsce -
Świetna robota @konix1982, brawa za wygranie ligi. Gratulacje dla @Janex123 i @IliasMontana za miejsca na podium, @Everlast933 świetna robota z wygraniem pucharu niewiele zabrakło do podium, świetna dyspozycja.
Super grafiki i otoczka turnieju.
Emocje na naszym kanale były do samego końca.
Doskonali rywale i wysoki poziom, brawo! -
W imieniu liderów LOP @IMX_PL oraz @Zbyysiu-v2 podaje skład
Lions Of Poland
@kot-222Polish Golden Lions
@Pastusiak1Academy Polish Lions
@kings555