Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Kolejka 14
-
Kolejka 15
-
@Ochroniarz_123 said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/Nowy turniej Polskiego Personelu OSM:
Witam ma pytanie do moderatorów oraz do spolecznosci PL
Jak wiadomo wygrałem już pierwsza edycje oraz 4 lub 5 i pytanie brzmi czy mam wystąpić na tym koncie jeszcze raz i wygrać czy już te dwa zwycięstwa dają mi bilet do finaluWitam. Pora ustosunkować się do postu powyżej. Uważam, że swoim wkładem w historię Koloseum (dwa tytuły Miesiąca oraz Stalowy) zasłużył na grę w wielkim finale, ale decydujący głos należy do ludu, czyli do Was. Czekam na Wasz punkt widzenia.
-
@dino-ligenza niech gra! Wszyscy wiemy że to wcielenie numer 285 sławnego km tylko pytanie jak się nazywało pierwsze?
Myślę że swoją postawą nawet innym kontem zasłużyłes na walkę o Gladiatora, gladiatorow -
Kolejka 16
-
@dino-ligenza Jestem za tym żeby @Ochroniarz_123 wystąpił w wielkim finale, jeżeli gracz wygrywa (dwa tytuły Miesiąca oraz Stalowy) to raczej takiego gracza nie powinno zabraknąć w finale
-
Puchar
O Stalowego Gladiatora powalczą @tadziuu1 i @PlugawyLuca Gratulację i powodzenia w finale niech wygra lepszy
-
@ochroniarz_123 @Dino-Ligenza @jasiuk88 @mikina_1 oraz reszta społeczności polskiej sceny OSM.
Uważam, że @Ochroniarz_123 nie powinien wystąpić w wielkim finale Koloseum. Powód? Obydwa konta, na których wygrał poprzednie edycje, czyli:
- Listopad 2020 pod nickiem km1992_1992_1,
- Luty 2021 pod nickiem BingusPL,
zostały zamknięte, a obecne konto naszego kolegi pisze nową historię i tamte dwa zwycięstwa nie powinny być przypisywane do nowego konta.
Jest oczywiście i druga strona medalu, ale wiąże się ona z pewnymi restrykcjami. Skoro gracz @Ochroniarz_123 chce wystąpić w finale, przypisując sobie osiągnięcia z poprzednich kont, nie będę miał nic przeciwko. Ale tylko i wyłącznie wtedy, kiedy wraz z sukcesami przyjmie na swoje obecne konto, zakazy nałożone na niego za łamanie regulaminu w przeszłości na owych kontach.
Takie są moje argumenty, a osąd pozostawiam moderatorom i całej polskiej społeczności OSM.
Pozdrawiam
-
Chodzi Ci oczywiście o zakaz gry w mpp nałożony na rok?? Który kończy się wraz z nową edycja mpp?? W roli przypomnienia na nowym czy starym koncie owy zakaz przyjąłem od szefa szefów i nie wystąpiłem w mpp w edycji zeszłorocznej (pomimo nowego konta) o innych zakazach nie wiem chyba że jakieś były i ty wiesz coś na ten temat
W roli przypomnienia dla mnie to żaden problem wygrać jeszcze jedna edycje Koloseum i zdobyć klasyczny hatrick chciałbym tylko wiedzieć odpowiednio wcześniej żeby móc zareagować na tą sytuację,
@mikina_1 @jasiuk88 dzięki za głosy na tak -
@ochroniarz_123 Nie znam wszystkich kar nałożonych na Ciebie, ich spis na pewno posiada Główny moderator w swoim kajeciku. Jak pisałem, wyraziłem tylko swoją opinię, skoro @Dino-Ligenza prosił o głos ludu. Resztę pozostawiam organom decyzyjnym.
-
Otóż to dzięki za twój głos
Pozdrawiam -
Kolejka 18
-
Jeśli mogę, również zabiorę głos jako jeden z członków ludu. Przyznam szczerze, że nigdy przesadnie nie angażowałem się na forach, więc różne historie nie są mi znane. Wielu z Was jest dla mnie anonimowych, podejrzewam że ja tym bardziej dla Was. Ale może dzięki temu będę bezstronny. Nie wiem co spowodowało że Ochroniarz_123 był zmuszony założyć nowe konto, ale jeśli nikt nie ma wątpliwości że prowadził On oba konta które zapewniły sobie awans do finału Koloseum i zrobił to w sposób nie naruszający regulaminu to powinien w Nim zagrać. Jego uczestnik Finału chciałbym z Nim zagrać.
-
Kolejka 19
-
Kolejka 20
-
Dziękuję za głos na plus mistrzu
Mam nadzieję że zobaczymy się jeszcze w niejednej lidze -
Kolejka 21
-
TABELA KOŃCOWA
-
Dzięki @Majkelowich Zupełnie straciłem rachubę czasu, tak to bywa w starożytnym Rzymie, beczka za beczką wina i budzisz się w republice.
-
Ceremonia medalowa „Gladiator Sierpnia” oraz „Stalowego Gladiatora” odbędzie się w ciągu dwóch dni, Gratuluję!
Rozpoczynamy zapisy do podwójnej edycji Koloseum Wrzesień & Październik, to są dwie z trzech ostatnich szans na utorowanie sobie drogi do finału, w którym nagrodą będzie tron Cesarza Rzymu!
START 7 Października ok. 20-23:00
LOSOWANIE 6 października Poprowadzi jedyny i niepowtarzalny w swoim fachu @ToomAnyWays Wiwat ON!
KONIEC ZAPISÓW 6 października do godziny 18:00
Wytyczne:
„Dzika Karta” - dla gracza bez grupy
forma zapisu:
- (Wrzesień/Październik)
- Dzika Karta
- Nick Gracza/Gladiatora
„Karta Moderatora” - W przypadku nieparzystej liczby graczy, moderator (PM) może zapisać gracza ze swojej frakcji/grupy do swojej ligi
forma zapisu:
- (Wrzesień/Październik)
- Karta Moderatora
- Nick Gracza/Gladiatora
forma zapisu dla Gladiatora z frakcji/grupy:
- (Wrzesień/Październik)
- Nazwa Grupy/Akademii
- Nick Gracza/Gladiatora
- (Wrzesień/Październik)
- Nazwa Grupy/Akademii
- Nick Gracza/Gladiatora
Ave Wy!