Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
@ToomAnyWays Majstersztyk, co tu dużo gadać to trzeba zobaczyć!
AVE TY!
-
Losowanie super wyszło.
Ja ogólnie jestem za tym zeby nie było ani tajnych, ani obozów. Ale oczywiście się dostosuje -
Głos Ludu przemówił! Tajne Tak, zgrupowania Nie.
Podsumowanie:
Zasady:
- Jeden gracz może wziąć udział w trzech turniejach w roku.
Dozwolone:
-
transfery
-
treningi
-
mecze towarzyskie
-
rozbudowa stadionu
-
lekarz, prawnik, skaut, analityk (szpieg)
-
transfer błyskawiczny (za 5 monet)
-
eventy (bonusy) oferowane przez grę
-
utajniony trening
Zakazane:
-
kupno zawodnika od innego gracza z własnej ligi
-
zgrupowania
Liga:
-
Chilijska z osiemnastoma klubami
-
Liga + Puchar
Tytuły:
- Gladiator Miesiąca (wygranie ligi)
- Gladiator Roku (najlepszy w ciągu 12 miesięcy) Nad tym systemem trwają prace
- (Nowy) Stalowy Gladiator (za puchar ligi)
@km1992_1992_1 Planowo założy ligę o 21:00
Wytyczne dla Ciebie:
Nazwa Ligi
Koło zębate
Opcje ligi
Potwierdź
-
Zaproszenia wyslane jeśli ktoś nie dostał proszę o kontakt w wiadomości prywatnej
-
Pierwsza kolejka już za nami
-
„kości zostały rzucone”
Powodzenia!
-
@km1992_1992_1 Ac Bubo juz leje po takiej przewie az jestem ckw dalszych spotkań w jego wykonaniu
-
@Seba191995
Akurat w tym przypadku było więcej szczęścia niż umiejętności gracza. -
@Byku-Duma-Warmii said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/Nowy turniej Polskiego Personelu OSM:
@Seba191995
Akurat w tym przypadku było więcej szczęścia niż umiejętności gracza.Dokładnie, bo nie wiem jak można nazwać wynik 1-0 "laniem" gdzie każdy wie, że gra potrafi wypaczać wynik mimo lepszych statystyk
-
@daroo933 @Byku-Duma-Warmii
Mi się zdaje że Seba miał na myśli to że wygrał pierwszy mecz A rywala wcale łatwego w pierwszej kolejce nie mial może źle sformułował post lanie to ja markowi spuscilem 🤪 lecimy dalej dzisiaj druga kolejka -
Bardzo możliwe, że źle sformułował, ale jakby tylko znał statystyki z tego meczu, zobaczyłby jak sporo szczęścia miał Artur w starciu z Dawidem. Dla potwierdzenia mojej tezy statystyki z tego meczu poniżej:
-
@Byku-Duma-Warmii
Masz rację sprawdzałem ten mecz nawet statystyki trafiły do mojej bazy danych tak jak mówię pewnie Seba źle sformułował swoją wypowiedź być może nie znając statystyk kolejne kolejki zweryfikuja czy jest w formie czy nie -
Zapewne Seba ucieszył się, że legenda osm, Sparty wróciła do gry i wygrała pierwszy mecz, jak że ważny. Miał prawo tak zareagować, bo to jego kumpel i statystyk na pewno nie widział, bo i skąd.
W woli przypomnienia @AC-Bubol Trzeci gracz Mistrzostw Polski 2015 i Wicemistrz Kraju z 2017
Na temat innych osiągnięć, musiałby się sam wypowiedzieć, bo nie mam takiej wiedzy.
-
Witam wszystkich znajomych i tych mniej znanych mi graczy. Co do pierwszego meczu z kryminalksg to faktycznie szczęście było po mojej stronie, ale bardzo cieszy mnie to zwycięstwo bo zawsze ciężko gało mi się z Dawidem. Po za tym było to pierwsze zwycięstwo od powrotu z znaczącym menadzerem przy lekko gorszym składzie ale równym starcie. Od kilku dni gram też w dwóch innych ligach z starymi znajomymi ale tam zaczynałem od 4 kolejki i przy starcie z 8 dniowym poślizgiem bardzo ciężko jest coś nadgonić i powalczyć, tam grałem tylko moimi starymi defensywnymi taktykami, a tutaj wyszedłem pierwszy raz 433- statystki są słabsze bo takie musiały być przy tej taktyce - zazwyczaj gdy grałem tą taktyką (dużo wcześniej) to wygrywałem 1-2 bramkami przy znacznej przewadze przeciwnika w strzałach i posiadaniu (to była moja domowa taktyka na silniejszych przeciwników). Na razie jeszcze nie wiem czy się dużo zmieniło czy nie, myślę ze jak wytrwam to będę się mógł wypowiedzieć za 1-2 miesiące.
Jeżeli chodzi o moje dokonania to nie były jakieś specjalne szczególnie w porównaniu z niektórymi grającymi legendami, trochę namieszaliśmy ze spartą w LK i w reprezentacji.
Ale najbardziej pamiętam to 3 miejsce w MP 2015 bo to był mój debiutancki sezon a wicemistrzostwo przegrałem z kowalskim róznicą bramek, natomiast w 2017 przegrałem też mistrzostwo z kowalskim i to w przedostatnim meczu w 93 min (mihau strzelił mi bramkę na 1-1). -
@AC-Bubol
Witamy ponownie, miło zobaczyć kolejną świetną postać wracającą do gry -
Za nami juz 2 kolejka
Jutro mecz z @Daxidoo który w dużej mierze ukształtował moj skill w osm ( był jedna z osób które sprawiały mi lanie w ligach A każda porażka uczy najwięcej ) . Zapowiada się ciekawa 3 kolejka
-
Panowie bez spinek.
Byku z Warmii trochę się zapędziłem masz rację 1:0 to nie lanie, źle to sformułowałem. -
@Seba191995
Na spokojnie, chciałem po prostu tylko podkreślić, że sporo szczęścia w tym było