Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 14Bohater dnia: @Babaduk-Sarri znowu, tym razem u siebie wygrywa pięcioma ciosami z rywalem. 10 bramek do przodu, zero z tyłu w dwóch meczach. Prawdziwa furia...
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 14Bohater dnia: @Bananowy991, który sprowokował rywala, żeby ten wziął dla siebie czerwo przy stanie 4:0 i dobił go bezlitośnie.
-
Wieści z edycji wrześniowej nie napływają, skwapliwie ukrywają swoje zmagania na tej arenie. Dlatego wysłaliśmy najlepszego z najlepszych szpiegów, aby zdobył dla Nas wyniki i z narażeniem życia ruszył na tą misję samobójczą i ledwo żywy z ranami na całym ciele wrócił do Nas z tymi o to informacjami:
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 15Bohater dnia: Tymczasowy OFF-LINE, wrócimy później.
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Rundy 16, 17, 18, 19Bohater dni: @Babaduk-Sarri - nadal niezwyciężony ..
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 20Bohaterowie dnia: @Czaki77 i @Zbrzyzny-Tomek,
którzy zabili na śmierć swoich przeciwników i weszli jednogłośnie głosami sędziów do wielkiego finału, gdzie zawalczą o miano Stalowego Gladiatora Października 2021, a zwycięzca może (i będzie) tylko jeden.
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 20Bohater dnia: @Bananowy991, który pokonuje niepokonanego do tej pory @Babaduk-Sarri i to na wyjeździe.
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 20Bohaterzy dni: @Babaduk-Sarri, @Majkelowich i @Bananowy991 - wszyscy trzej zdobyli razem ponad 120 punktów .
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 24 i 25Bohaterzy dnia: 24go to @grzechu111, @Majkelowich i @Babaduk-Sarri - strzelili rywalom po 4 bramki. W 25 rundzie najciekawiej wypadł @Bananowy991, który na 3 strzały - 2 miał celne i wygrał na wyjeździe 1:2 .
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 26Bohater dnia: @Czaki77, dał ognia w meczu!
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 27Bohater dnia: to ja, bo powaliłem na łopatki lidera w tej kolejce.
-
Wyniki 24 kolejki!
A tak prezentuje się tabela na dwie kolejki przed końcem!
Już dziś @Stary91 może sobie zapewnić mistrza września! Czy to mu się uda? Matematyczne szanse ma jeszcze @kokojumbo123 jednak tylko potknięcie lidera może mu pomóc wejść na szczyt. Będzie się działo! -
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 28Bohater dnia: @Babaduk-Sarri - Mistrz października!
-
Ostatnia edycja Koloseum przed wielkim finałem
Wyjaśnienie: W sezonie 2020/21 Gladiatora Listopada już wyłoniono. Teraz powinien być wielki finał, ale zagalopowałem się, w którymś momencie pogubiłem się w obliczeniach, a co ciekawe nikt inny też nie zwrócił na to uwagi, ale mniejsza z tym, mamy za to bonus w postaci jeszcze jednej odsłony turnieju i szanse na wywalczenie dodatkowych dwóch miejsc w wielkim finale.
START 10 Listopada ok. 20-23:00
LOSOWANIE 9/10 Listopada Przeprowadzi jedyny i niepowtarzalny @ToomAnyWays Wiwat TY!
KONIEC ZAPISÓW 9 Listopada
Wytyczne:
„Dzika Karta” - dla gracza bez grupy
forma zapisu:
- Dzika Karta
- Nick Gracza/Gladiatora
„Karta Moderatora” - W przypadku nieparzystej liczby graczy, moderator (PM) może zapisać gracza ze swojej frakcji/grupy do swojej ligi
forma zapisu:
- Karta Moderatora
- Nick Gracza/Gladiatora
forma zapisu dla Gladiatora z frakcji/grupy:
- Nazwa Grupy/Akademii
- Nick Gracza/Gladiatora
Ave Wy!
-
Kazachstan
KWG Październik 2021
Runda 29Bohater dnia: @Zbrzyzny-Tomek - zdobywca Pucharu Ligi!
W październikowej edycji Wojny Gladiatorów również finał Pucharu Ligi był bardzo zacięty. Pomimo czerwonej kartki w 29' @Czaki77 dzielnie wytrwał do końca regulaminowy czasu nie tracąc, ani nie strzelając bramki, licząc na karne. Niestety dla niego @Zbrzyzny-Tomek wykorzystał przewagę jednego zawodnika i jego drużyna cieszy się ze zdobycia Pucharu po golach w 102' i 106'. Gratulacje .
-
Ostatnia edycja KWG:
Polish Valhalla
@kokojumbo123