Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Dla mnie to bez różnicy. Ligę założe gdy tylko otrzymam datę startu napewno tego samego dnia czy to będzie 23 grudnia czy 5 stycznia ja się dostosuje do was panowie
-
Na liście nie znaleźli się gracze, którzy zrezygnowali z udziału i tych, których już nie ma w osm.
-
27/39
-
@Dino-Ligenza 5 stycznia może być.
-
5 stycznia jak najbardziej
-
Cześć. Jak sami zauważyliście Luzer Japko jest nieaktywny na forum, ma problemy i nie może się nawet zarejestrować. Ale jeśli to możliwe to Luzer Japko chciałby wziąć udział w finałowej edycji. Jeśli tyle nie wystarczy to może na czacie w OSM mógłby potwierdzić swój udział tą formułką pisząc do jednego z organizatorów.
-
@Zbyysiu-v2 Nie ma problemu, zagra. Wystarczy jego i Twoje słowo.
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu Luzer Japko
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu john adams_2
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @PlugawyLuca
-
Kolejka 32/39
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Majkelowich
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @byku-duma-warmii
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Ravvuu
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu ~ @Zbrzyzny-Tomek
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Babaduk Sarri
-
@babaduk-sarri 5-Ty pasuję;)
-
@babaduk-sarri said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
@babaduk-sarri 5-Ty pasuję;)
Jeżeli pasujesz, to w Twoje miejsce wchodzę ja albo @kajman27