Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
@Zbyysiu-v2 Nie ma problemu, zagra. Wystarczy jego i Twoje słowo.
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu Luzer Japko
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu john adams_2
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @PlugawyLuca
-
Kolejka 32/39
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Majkelowich
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @byku-duma-warmii
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Ravvuu
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu ~ @Zbrzyzny-Tomek
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu @Babaduk Sarri
-
@babaduk-sarri 5-Ty pasuję;)
-
@babaduk-sarri said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
@babaduk-sarri 5-Ty pasuję;)
Jeżeli pasujesz, to w Twoje miejsce wchodzę ja albo @kajman27
-
@pawełpaweł 5-styczeń ,pasuję na start
-
@pawełpaweł chyba Ci bardzo zależy że tak czekasz i interpretacja też kuleje
-
@babaduk-sarri said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
@pawełpaweł chyba Ci bardzo zależy że tak czekasz i interpretacja też kuleje
Na niczym mi nie zależy. I interpunkcja u Ciebie też kuleje
-
Tak. Wiemy. Powiadomię media.
-
W imieniu @konix1982 potwierdzam jego udział w Finale. Start 5 stycznia oczywiście Piotrkowi odpowiada
-
Tak już serio pisząc, to nie wiem, miałem ochotę się powygłupiać. Twoje "pasowanie" bardziej przypomina rezygnację z rozgrywki przy słabych kartach w Teksasie na blindzie. Uczepiłem się literówki, przyznaję, ale też liczę sobie w głębi duszy na czyjeś rezygnacje, fakt. Chciałbym w tym finale wystąpić, bo fajny klimat ma ten turniej, a dwukrotnie otarłem się tutaj o pierwsze miejsce.
-
Cześć.
Wczoraj zwyciężyłem w pucharze mierząc się w finale z @kondziowa1 - Chciałbym zrezygnować z udziału w finale i przekazać swoje miejsce właśnie mojemu przeciwnikowi który swoją postawą zasłużył na udział w nim. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby jak najszybciej i informację czy administracja wyraża zgodę na taki krok.
Pozdrawiam. -
@rusewicz Dziwna decyzja z Twojej strony.
-
Podsumowanie ligi
-
@pawełpaweł Ja tu nie widzę nic dziwnego.