Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
KWG Luty 2022
Puchar - Półfinał -
KWG Luty 2022
Kolejka 21 -
KWG Luty 2022
Kolejka 22 -
KWG Luty 2022
Kolejka 23 -
KWG Luty 2022
Kolejka 24 -
Edycja marzec:
Finał pucharu za nami. Udało się mojej skromnej osobie pokonać w finale minimalnie Tomka i zgarnąć puchar. Gratulacje za wyrównana walke Tomku! To mały sukces ale cieszy fakt zgarnięcia statuetki Stalowego Gladiatora!
W ostatniej kolejce o mistrzostwo zagrają: @daroo933 którzy prowadzi w tabeli i w ostatniej kolejce podejmie mnie u siebie (będę walczyć aby trochę namieszać jeszcze).
@Ganelon-Gagu który zagra z Łukaszem Grzywinskim u siebie a ma strate tylko 1 pkt
@Ravuu który zagra z Dziadem z Sparty (strata 2 pkt).
Powodzenia Panowie!
-
KWG Luty 2022
Kolejka 25
-
@mikina_1 ciasno w tabeli, wszystko sie jeszcze moze zdarzyc
-
@xsilverghost to prawda, wiemy że nic nie wiemy
-
@xsilverghost ale delikatnie odskoczył stawce @KomendaNuta , zostało 4 kolejki może być ciężko dogonić
-
@mikina_1 trzeba by spojrzec w terminarz i mozemy wytypowac podium
-
przykladowo ja np mam jeszcze mecz do rozegrania z @KomendaNuta a poza mną tez niema lekko
-
@xsilverghost jak dla mnie ciężko coś wytypować, może okazać się że mistrzostwo rozstrzygnie się różnicą bramek
-
Zapraszamy w imieniu Cesarza @Xin-Li wszystkie Republiki do wzięcia udziału w kolejnej krwawej edycji Koloseum, tym razem Kwietniowej, aby wystawili swoich najmężniejszych Wojowników w starciu o tytuły Gladiator Kwietnia oraz Stalowy Gladiator
Jedynym sposobem na utrzymanie dwóch działów (czat oraz pomoc) według nowych wytycznych z góry, jest zakładanie nowych wątków, Dlatego od tej edycji zapisać będzie się można w nowym wątku, za utrudnienia przepraszamy, ale liczymy na Waszą wyrozumiałość, zarazem strefa pomoc, jak i czat zwraca się Nam po stokroć.
KWG Kwieceń 2022 - Zapisy
Zapisy potrwają od dziś (3 kwietnia) do 8, najpóźniej 9 do godziny 18:00
START 10 Kwietnia ok. 19-23:00
9 Kwietnia Wasz los, na kogo traficie, przypieczętuję Legenda losowań @ToomAnyWays Brawo TY
Wytyczne:
„Dzika Karta” - dla gracza bez grupy
forma zapisu:
- Dzika Karta
- Nick Gracza/Gladiatora
„Karta Moderatora” - W przypadku nieparzystej liczby graczy, moderator (PM) może zapisać gracza ze swojej frakcji/grupy do swojej ligi
forma zapisu:
- Karta Moderatora
- Nick Gracza/Gladiatora
forma zapisu dla Gladiatora z frakcji/grupy:
- Nazwa Grupy/Akademii
- Nick Gracza/Gladiatora
Ave Wy!
-
Dla podgrzania atmosfery, gospodarzem areny Kwietniowej będzie @Dovco_HandF
-
Za nami edycja Marzec 2022:
Zwycięzca ligi zostaje @daroo933 ! Ave on! Brawo dla Ciebie bo zasłużyłes na wygraną.
Tuż za jego plecami dla mnie niespodzianka w postaci @Ganelon-Gagu ! Brawo Ty!
Na mazniszym miejscu @Ravuu!
Puchar zgarnąłem ja
Oto wyniki ostatniej kolejki i tabela końcowa