• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

ACİL YARDIM LÜTFEN

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 155 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • erayseaE Offline
    erayseaE Offline
    eraysea Turkish Users
    wrote on last edited by

Bariz transfer hilesi yapan bir oyuncuyu 2 defa raporlamama rağmen suçsuz bulundu diye mail aldım. Bu nasıl olabilir birisi açıklayabilir mi ? İlk raporda delil sunmadım 2.raporda yaklaşık 15 tane ekran görüntüsü atarak ispatlamama rağmen nasıl ceza almıyor ve hala oyuna devam edebiliyor aklım almıyor ? Emin olmanız için ne yapmam gerekli acaba daha?
    Ayrıca 6-7 tane üyelik açıp takımlardaki bütün oyuncuları satarak parayı kendi asıl takımına aktarıyor yani oyuncu almıyor sadece yüksek fiyatlardan oyuncu satıyor diye illegal transfer seçeneğini seçemiyoruz bu da oyunun bir açığı sanırım bilginiz olsun çoklu hesap hilesini seçerek raporladım ama yardım edin ne diyeceğimi bilmiyorum ne yapmam lazım cevap bekliyorum. teşekkürler

EgoistMsdE 1 Reply Last reply
    0
  • EgoistMsdE Offline
    EgoistMsdE Offline
    EgoistMsd Turkish Users
    replied to eraysea on last edited by

@eraysea Merhaba,

Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından yeniden rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın, bazen onay mailleri gereksiz veya spam klasörlerine düşebiliyor. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.

Forumlarda hile bildirimi yasaktır lütfen Forum Kurallarını okuyun.

İyi oyunlar.

Signaturec065a5c57b4e611b.png
    alt metni

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent