• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Hile

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 249 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • S Offline
    S Offline
    samet şahin jr Turkish Users
    wrote on last edited by

Daha önce 2 defa 2 kulübü arka arkaya çoklu menejar kullanıyor diye şikayet ettim. Daha bu takımlarla maç yapmadan şikayette bulundum. Açık şekilde çoklu menajer olmasına rağmen yeterli kanıt yok diye tedbir alınmadı. Maçlarım oynandı ve üstüne basarak söylüyorum GİZLİ ANTRENMAN YAPMADIĞI HALDE antrenman kampı yaptığını göremedim. Ayrıca bu maçları kaybederek şampiyonluktan oldum. Daha sonra tekrar kullanıcıları şikayet ettim ve çoklu menajer olduğu için hesapları kitlendi. Daha önce de kullanıldığı açıkken benim maçlarımdan önce tedbir alınmadı. Bu adaletsizlik nasıl düzeltilecek kendine açıkça avantaj sağlayan kullanıcı beni saf dışı bıraktıktan sonra engellense ne değişir ligin bitmesine zaten 1 maç kaldı. kendine yedek kadroyla çıkardığı takım bana karşı iddiası olmadığı halde antreanman kampı yaptı. Tekrar üzerine basarak söylüyorum GİZLİ ANTRENMAN YAPMADIĞI HALDE ben bilgi analisti yaptığım halde antrenman kampı yaptığını göremedim. Hem kullanıcı zamanında kitlenmedi hemde bir hata yüzünden önlem alamadım. Oyunun bu durumları can sıkmaya başladı. Bu mağduriyetim giderilsin lütfen.

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
  • RevengeisComingR Offline
    RevengeisComingR Offline
    RevengeisComing Turkish Users
    replied to samet şahin jr on last edited by

@samet-şahin-jr Merhaba, resimde gördüğünüz işaretlenen kısımda rakibinizin antrenman kampına gidip gitmediğini görebilirsiniz. Maç sonuçlanmadan önce hemen kullandıysa veya gizli antrenman kullandıysa görememeniz normal. Raporlar ortalama olarak 72 saat içerisinde değerlendiriliyor.

Screenshot_1.png

İyi oyunlar.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent