Hile 2
-
Sanırım ilk yazdığım başlık tam anlaşılmadı. Ben hilecileri 2 kere şikayet ettim. 2 ayrı menajeri 2 kere şikayet ettim ve sonuç yeterli kanıt yok şeklinde geri geldi. Bu şikayetleri bu menajerlerle maç yapmadan çok önce şikayet ettim. Açık ve net bir şekilde çoklu menajer olmasına rağmen 2 DEFA ŞİKAYET SONUCU YETERLİ KANIT YOK ŞEKLİNDE GELDİ. Şikayet sonuçlarının en geç 72 saatte geldiğini biliyorum. Söylediğim gibi sonuçta geldi. Ben hile olduğundan emin olduğum için hileciler ile maçım oynandıktan sonra tekrar şikayette bulundum ve 3. Şikayet sonucunda hesapları kitlendi. Demek istediğim hile vardı ve 2 şikayette gözden kaçırdınız 3. Şikayette sonuç alındı fakat iş işten geçti adaletsizliğe ben maruz kaldım. Yani sizin bir önceki yazıya vermiş olduğunuz cevap bir cevap değil benim için 72 saatte cevap geldiğini biliyorum. 2 kere cevap aldığımı da söylüyorum. 3. Şikayette tespit edebildiniz diyorum. Diğer 2 şikayette neden tespit edemediniz de mağdur oldum diyorum.
-
@samet-şahin-jr Merhaba, forumlarda hile bildirimi ve benzeri şeyleri yayınlamak yasaktır ve bu konu tartışmaya kapalıdır. Aynı şekilde OSM moderatörlerinin, stafflarının ve oyun sahiplerinin yaptığı işleri ve/veya kararlarını alenen eleştirmek yasaktır.
Forum kurallarını okuyun.
İyi oyunlar.