TYPERIADA 2020/2021!
-
@jasiuk88 said in TYPERIADA 2020/2021!:
@damian_skinek coś mi tu nie pasuje w wynikach podawanych Według Twojego rankingu mam 27 pkt w miesięcu a jeżeli jest to za marzec to ja sobie wyliczylem 90 pkt za kwartał chyba też trochę więcej powinno być
@jasiuk88 ja tylko robię grafiki, tabelkami zajmuje się Dino.
-
@damian_skinek dzięki źle zrozumiałem @Dino-Ligenza możesz proszę raz jeszcze sprawdzić wyniki? Wiem że to tylko zabawa ale mimo wszystko nie uważam się aż tyle słabszy od zwycięzcy edycji z marca
-
@jasiuk88 To nie ten miesiąc, co myślisz.
-
CYPR: Pierwsza Dywizja - Grupa spadkowa - Kolejka 32
APOEL- Paralimni 2-0
NIEMCY: Liga Regionalna Zachód - Kolejka 35
RW Essen-Bergisch Gladbach 2-0
SZKOCJA: Dywizja 1 - Kolejka 24
Dundee FC -Morton 1-0 -
Anglia: Premier League
Manchester City 3:0 Leeds
Crystal Palace 0:2 Chelsea
Francja: Ligue 1
Strasbourg 0:3 PSG -
@damian_skinek said in TYPERIADA 2020/2021!:
Pierwszy taki tytuł w drodze ku Naszej Typeriańskiej przygodzie. Do wyłonienia Mistrza brane są pod uwagę wynik z aż trzech miesięcy, a najlepszy rezultat osiągnął El Fenomen @Tomasz-Kmit ledwo wygrał Mistrza Miesiąca, a tu kolejne trofeum wpada i to znowu złote! Jak On się z tym do domu zabierze? Gratuluję Mistrzu Kwartału, zapisałeś się w annałach historii quizu, warto tutaj nadmienić, że w każdej dotychczasowej kategorii Nasz Mistrz zdobył złoto, pozostał mu tylko Mistrz Roku, ale na to trzeba poczekać. Hurra Niech żyje Nam „pincet lat” Fanfary!!!!!! Druga Lokata została zajęta przez samego Rutyniarza @ToomAnyWays kolejne trofeum na Twoim koncie, pewnie doczekały się już własnego domu, ba nawet skrzynki na listy. Winszuję, utrzymać taką formę przez trzy miesiące nie jest łatwo. Wiwat ViceMistrz, Fanfary!!!! Trzecie miejsce zdobywa GoldenBoy @Ochowiak legenda tego quizu, wiele złotych pucharów na swoim koncie, obecnie w poszukiwaniu formy, a raczej czasu. Liczymy, że to trofeum przebudzi Cię ViceViceMistrzu. Powinszować tytułu, Fanfary!!
Owacja na stojąco dla TOP3 Kwartału!!!!!!!
Gromkie Brawa dla wszystkich uczestników, a trochę Was jest i było!!!!!!
BRAWO!!!
Coś mi się nie podoba tutaj, za kwartał mam 10 pkt? Ok wiele dni opuściłem ale no bez przesady chyba
-
-
-
@dino-ligenza spoko... Sobie sprawdziłem. Wszystko jest ok.
-
Chciałbym podkreślić, że nie jestem w żaden sposób zaangażowany w kierowanie projektem "Typeriada". Podjąłem współpracę z @Dino-Ligenza, na mocy której jestem odpowiedzialny tylko i wyłącznie za tworzenie grafik dla Mistrzów Tygodnia, Miesiąca oraz Kwartału. W tej chwili dodawane są nagrody z okresu wcześniejszego, w najbliższym czasie zostanie to nadrobione. Dino ma sporo na głowie: Koloseum, MPP, Typeriada oraz przyszłe turnieje i prosiłbym was abyście byli wyrozumiali dla niego. Moja pomoc nieco go odciążyła, dzięki czemu chłopak może w końcu odetchnąć.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego weekendu
-
Niemcy - Bundesliga
Bayern 3-0 Union Berlin
Francja - Ligue 1
Strasbourg 1-3 PSG
POLSKA: Fortuna 1 Liga - Kolejka 24
Resovia Rzeszów 0-2 ŁKS Łódź -
Dziękuję bardzo, nie spodziewałem się aż tylu pochwał , gratki dla pozostałych uczestników Typeriady
-
Afryka CAF Liga Mistrzów
Zamalek- Teungueth 3-0
Wydad- Petro 3-0
Bułgaria Parva Liga
Ludogorets- Montana 3-0 -
Wyniki z 08-04-21 1/7
Mistrz Miesiąca 14/30@Dovco_HandF 1/3 1N(PW) 4PKT
@Szeregowiec 1/3 1N(PW) 4PKT
@Mati-Colchoner 1/3 1N(PW) 4PKT
@ToomAnyWays 1/3 1N(PW) 3PKT
@Dooshek 2PKT
@jasiuk88 1PKT
@Janex123 1PKT
@Tomasz-Kmit 1PKT
@troczek13 1PKTPiknie kielo cud, Gratuluję!
-
Wyniki z 09-04-21 2/7
Mistrz Miesiąca 15/30@Szeregowiec 1/3 1N(PW) 4PKT
@Dooshek 1/3 1N(PW) 3PKT
@Dovco_HandF 2PKT
@jasiuk88 2PKT
@Janex123 2PKT
@ToomAnyWays 2PKT
@Tomasz-Kmit 2PKT
@Damiś27 1PKTTys piknie, hej! Gratuluję!
Jakiś błąd z wczytywaniem spotkań dopadł flashscore, dlatego wyjątkowo przerzuciłem się na sofascore
-
@dino-ligenza z jakich miesięcy są te dwie tabele?
-
@troczek13 to pierwszy i drugi miesiąc Typeriady (od początku)