WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors
-
Warriors Cup'21, Liga 4 25/30
-
Liga nr 6 - 24/30
-
Liga 7
Wyniki kolejki 21:
Wyniki kolejki 22:
Wyniki kolejki 23:
Wyniki kolejki 24:
Wyniki kolejki 25:
Aktualna tabela Ligi 7 po 25 kolejkach:
-
Warriors Cup'21, Liga 4 26/30
-
25/30 (22 ligowe, 3 pucharowe)
-
Warriors Cup'21, Liga 4 27/30
-
Warriors Cup'21, Liga 4 28/30
-
Warriors Cup'21, Liga 4 29/30 - Finał Pucharu
-
Liga 7
Aktualna tabela, po 28 kolejkach:
Jutrzejszy finał:
-
-
Warriors Cup'21, Liga 4 30/30
Koniec rozgrywek w lidze nr 4! Dzięki wszystkim za rywalizację i do zobaczenia w kolejnych turniejach!
-
Ostateczne wyniki gratulacje pierwszej trójce
Jeśli znajdziecie gdzieś błąd w dużej tabeli piszcie. Dzisiaj wyniki jutro lub w środę trochę statystyk
-
@krystian16061994
Fajny turniej, dużo chłopaków czegoś turniej nauczył, co jest fajna sprawa.
Co do poziomu to wysoki co cieszy, ale faktycznie dołączając w połowi turnieju do ligi to trzeba mieć mnóstwo szczęścia by cos odpaliło, najbardziej rozbawiła mnie sytuacja, jak oziminki przespał okres transferowy, swoja chwile miał słaba kadrę i go zamieniłem uciekł jak szczurek... dołączyłem i nic długo nic transferowo nie szło a w ostatni trzy kolejki mega mocno polepszyłem kadrę, na koniec turnieju gdzie czekał mnie mecz z PCGratulację dla #PolishLgendsi oraz #Husarya Kolejny raz udowadniacie z jesteście najlepsi w Polsce.
Brawo dla organizatorów, ale np mi brakowało informacji zatarcia z każdej ligi na bieżąco, nie było czuć tej rywalizacji na forum, ale to winna bardziej uczestników.
-
@seba191995 Był pomysł na dwie rundy w jednej, jedni by grali w ligach z transferami inni bez transferów trochę za późno ten pomysł wpadł i nie wyszło to. Wtedy rywalizacja mogłaby być bardziej wyrównana
-
Warriors Cup 2021 Liga 5 — Rozstrzygnięcie
Ligę zwycięża reprezentant Polish Legends Academy @kondziowa1 z przewagą 7 punktów nad drugim @przemas1122 z PAM, tuż za Nim plasuje się gracz PL @piotras231. Brawo! Gratuluję Zwycięscy, który sporom cegiełkę dorzucił do sukcesu Swojej grupy. Czapki z głów! Gratulację! i Podziękowania również należą się każdemu z ligi, za zdrową walkę i emocję od samego początku do kresu Naszej przygody. Brawa! Trzeba również wspomnieć o stosunkowo młodej rodzinie "Lwów" którzy pewnie wkroczyli w świat ProPL, a wyniki świadczą o ich potencjale.
Do zobaczenia na „boisku”Puchar ligi zdobywa @Czaki77 po zaciętym finale z @daroo933 , gdzie o wyniku zdecydowały karne i to w 9 kolejce Dias zapewnił Czakiemu wygraną. Gratuluję Mistrzu!
-
-
W imieniu Polish Warriors mam zaszczyt przestawić Laureatów Pucharu Urodzinowego:
Tytuł Warriors Cup, zgarnia drugi raz z rzędu Polish Legends w składzie: @konix1982 @Mati-Colchoner @gorkins @piotras231 @Ochowiak @Cysiu98 @AC-Bubol, Wiwat stary/Nowy Mistrz!
Druga pozycja dla Polish Legends Academy @kondziowa1 @Damian_Skinek @Bananowy991 @krzh98 @Nawałka_57 @Size43 @Adik_99 , która zaczyna oddychać własnym ciałem, a te wyniki świadczą o tym. Gratuluję!
Podium dopełnia Solidna Grupa Husarya_PL @sniki26 @daroo933 @maqpax @Babaduk-Sarri @FORMOZA Paumrinho @Łukasz-Rutek, walcząca zawsze o podium tak jak i tym razem. Winszuję!
Brawa dla Wszystkich uczestników imprezy, zaszczytem było Was gościć.
Pamiątkowe grafiki dla Laureatów pojawią się wkrótce (do końca tygodnia)
-
@dino-ligenza said in WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors:
W imieniu Polish Warriors mam zaszczyt przestawić Laureatów Pucharu Urodzinowego:
Tytuł Warriors Cup, zgarnia drugi raz z rzędu Polish Legends w składzie: @konix1982 @Mati-Colchoner @gorkins @piotras231 @Ochowiak @Cysiu98 @AC-Bubol, Wiwat stary/Nowy Mistrz!
Druga pozycja dla Polish Legends Academy, która zaczyna oddychać własnym ciałem, a te wyniki świadczą o tym. Gratuluję!
Podium dopełnia Solidna Grupa Husarya_PL, walcząca zawsze o podium tak jak i tym razem. Winszuję!
Gratulacje
-
@dino-ligenza piękna grafa, jak zwykle robota od****** perfecto
Gratulacje dla najlepszej trójcy słowa uznania :).
-
@dino-ligenza said in WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors:
Druga pozycja dla Polish Legends Academy @kondziowa1 @Damian_Skinek @Bananowy991 @krzh98 @Nawałka_57 @Size43 @Adik_99 , która zaczyna oddychać własnym ciałem, a te wyniki świadczą o tym. Gratuluję!
Podium dopełnia Solidna Grupa Husarya_PL @sniki26 @daroo933 @maqpax @Babaduk-Sarri @FORMOZA Paumrinho @Łukasz-Rutek, walcząca zawsze o podium tak jak i tym razem. Winszuję!
Gratulacje dla organizatorów, @krystian16061994 za przygotowanie szczegółowych statystyk, oraz @Dino-Ligenza za najwyższy poziom estetyczny przy tworzeniu oprawy graficznej. Świetny turniej! Brawa dla Was Panowie
Dziękuję serdecznie za gratulacje dla rodzinki Polish Legends. Bardzo się cieszę, że zdobyliśmy tak zacne trofeum, @AC-Bubol @Ochowiak @gorkins @piotras231 @konix1982 @Cysiu98 jesteście wielcy
Jeszcze bardziej cieszy fakt, że do ostatniej kolejki, walczyliśmy o końcowy triumf z Naszą akademią, dla mnie to coś absolutnie wyjątkowego, powód do dumy @kondziowa1 @Size43 @Damian_Skinek @Nawałka_57 @Bananowy991 @Krzh98 @Adik_99 wspaniałe osiągnięcie
Za Nami i akademią uplasowała się grupa Hpl, zawsze jesteście w czołówce, tym razem wywalczyliście brązowy medal
Gratuluje pozostałym ekipom za ambitną walkę do końca