WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors
-
Warriors Cup'21, Liga 4 24/30
-
Warriors Cup'21, Liga 4 25/30
-
Liga nr 6 - 24/30
-
Liga 7
Wyniki kolejki 21:
Wyniki kolejki 22:
Wyniki kolejki 23:
Wyniki kolejki 24:
Wyniki kolejki 25:
Aktualna tabela Ligi 7 po 25 kolejkach:
-
Warriors Cup'21, Liga 4 26/30
-
25/30 (22 ligowe, 3 pucharowe)
-
Warriors Cup'21, Liga 4 27/30
-
Warriors Cup'21, Liga 4 28/30
-
Warriors Cup'21, Liga 4 29/30 - Finał Pucharu
-
Liga 7
Aktualna tabela, po 28 kolejkach:
Jutrzejszy finał:
-
-
Warriors Cup'21, Liga 4 30/30
Koniec rozgrywek w lidze nr 4! Dzięki wszystkim za rywalizację i do zobaczenia w kolejnych turniejach!
-
Ostateczne wyniki gratulacje pierwszej trójce
Jeśli znajdziecie gdzieś błąd w dużej tabeli piszcie. Dzisiaj wyniki jutro lub w środę trochę statystyk
-
@krystian16061994
Fajny turniej, dużo chłopaków czegoś turniej nauczył, co jest fajna sprawa.
Co do poziomu to wysoki co cieszy, ale faktycznie dołączając w połowi turnieju do ligi to trzeba mieć mnóstwo szczęścia by cos odpaliło, najbardziej rozbawiła mnie sytuacja, jak oziminki przespał okres transferowy, swoja chwile miał słaba kadrę i go zamieniłem uciekł jak szczurek... dołączyłem i nic długo nic transferowo nie szło a w ostatni trzy kolejki mega mocno polepszyłem kadrę, na koniec turnieju gdzie czekał mnie mecz z PCGratulację dla #PolishLgendsi oraz #Husarya Kolejny raz udowadniacie z jesteście najlepsi w Polsce.
Brawo dla organizatorów, ale np mi brakowało informacji zatarcia z każdej ligi na bieżąco, nie było czuć tej rywalizacji na forum, ale to winna bardziej uczestników.
-
@seba191995 Był pomysł na dwie rundy w jednej, jedni by grali w ligach z transferami inni bez transferów trochę za późno ten pomysł wpadł i nie wyszło to. Wtedy rywalizacja mogłaby być bardziej wyrównana
-
Warriors Cup 2021 Liga 5 — Rozstrzygnięcie
Ligę zwycięża reprezentant Polish Legends Academy @kondziowa1 z przewagą 7 punktów nad drugim @przemas1122 z PAM, tuż za Nim plasuje się gracz PL @piotras231. Brawo! Gratuluję Zwycięscy, który sporom cegiełkę dorzucił do sukcesu Swojej grupy. Czapki z głów! Gratulację! i Podziękowania również należą się każdemu z ligi, za zdrową walkę i emocję od samego początku do kresu Naszej przygody. Brawa! Trzeba również wspomnieć o stosunkowo młodej rodzinie "Lwów" którzy pewnie wkroczyli w świat ProPL, a wyniki świadczą o ich potencjale.
Do zobaczenia na „boisku”Puchar ligi zdobywa @Czaki77 po zaciętym finale z @daroo933 , gdzie o wyniku zdecydowały karne i to w 9 kolejce Dias zapewnił Czakiemu wygraną. Gratuluję Mistrzu!
-
-
W imieniu Polish Warriors mam zaszczyt przestawić Laureatów Pucharu Urodzinowego:
Tytuł Warriors Cup, zgarnia drugi raz z rzędu Polish Legends w składzie: @konix1982 @Mati-Colchoner @gorkins @piotras231 @Ochowiak @Cysiu98 @AC-Bubol, Wiwat stary/Nowy Mistrz!
Druga pozycja dla Polish Legends Academy @kondziowa1 @Damian_Skinek @Bananowy991 @krzh98 @Nawałka_57 @Size43 @Adik_99 , która zaczyna oddychać własnym ciałem, a te wyniki świadczą o tym. Gratuluję!
Podium dopełnia Solidna Grupa Husarya_PL @sniki26 @daroo933 @maqpax @Babaduk-Sarri @FORMOZA Paumrinho @Łukasz-Rutek, walcząca zawsze o podium tak jak i tym razem. Winszuję!
Brawa dla Wszystkich uczestników imprezy, zaszczytem było Was gościć.
Pamiątkowe grafiki dla Laureatów pojawią się wkrótce (do końca tygodnia)
-
@dino-ligenza said in WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors:
W imieniu Polish Warriors mam zaszczyt przestawić Laureatów Pucharu Urodzinowego:
Tytuł Warriors Cup, zgarnia drugi raz z rzędu Polish Legends w składzie: @konix1982 @Mati-Colchoner @gorkins @piotras231 @Ochowiak @Cysiu98 @AC-Bubol, Wiwat stary/Nowy Mistrz!
Druga pozycja dla Polish Legends Academy, która zaczyna oddychać własnym ciałem, a te wyniki świadczą o tym. Gratuluję!
Podium dopełnia Solidna Grupa Husarya_PL, walcząca zawsze o podium tak jak i tym razem. Winszuję!
Brawa dla Wszystkich uczestników imprezy, zaszczytem było Was gościć.
Pamiątkowe grafiki dla Laureatów pojawią się wkrótce (do końca tygodnia)
Gratulacje
-
@dino-ligenza piękna grafa, jak zwykle robota od****** perfecto
Gratulacje dla najlepszej trójcy słowa uznania :).