WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors
-
Polish Legends
G1: @konix1982
G3: @Mati-Colchoner
G5: @gorkins
G7: @pb1984
G9: @piotras231
G11: @Ochowiak
G13: @Cysiu98
G15: @AC-Bubol -
Czekamy jeszcze na składy PLA, PLA2, PE, PEA, APE i FCL. Jutro losowanie (około 20), grupy do losowania zostaną ułożone alfabetycznie, a za pomocą generatora liczb losowych rozstawione tak jak we wcześniejszych edycjach miało to miejsce. Nasza ósemka z PW zakłada ligi
-
-
UWAGA!UWAGA! Dwie grupy zrezygnowały z udziału w turnieju. Musimy zmienić ligę na 14 zespołową proszę szefów grup o korekty w składach, zamiast 8 grupa zgłasza 7 menadżerów. Przepraszam za kłopot . @sniki26 @Damiś27 @Dovco_HandF @Magic-89 @Mati-Colchoner @km1992_1992_1 @troczek13 @Seba191995 @Adekiusz. Jeśli wszystkie grupy wyrobią się z korektami jutro to losowanie będzie zgodnie z planem jeśli nie zdążą to dzien poźniej będzie losowanie i start 30.12 wtedy
Zagramy ligę ZEA
-
Polish Warriors
G1 krystian16061994
G3 Siarkowy Mag
G5 Picia 2407
G7 wawrusiewicz1
G9 Dooshek
G11 Łukasz Wierzbowski
G13 Dino Ligenza -
Polish Valhalla
G1. @borys2010
G3. @seba1973
G5. @19wojtekwalas95
G7. @lukaszzero
G9. @kiziiii
G11. @Kolomatolo
G13. @danielmikler0931 -
LIONS OF POLAND
G1 mateusz zapotoczny
G3 Czaki77
G5 matsta_1
G7 imx_pl
G9 arek42216
G11 Zbyysiu v2
G13 Km1992_1992_1 -
LIONS OF POLAND B
G1 Drożdżu17
G3 Czachi
G5 miki_gol
G7 moryc81
G9 Żaryyy
G11 Koshaolin
G13 konior -
LIONS OF POLAND C
G1 kosa1234567890
G3 pablinho_520
G5 LordPawel
G7 LKS Ceramika Opoczno
G9 Maci33k
G11 Slwmik
G13 Luzer Japko -
Panowie to żarty są przecież to jest ta sama grupa podzielili sobie na abc a w każdej grupie będą mieli po trzech managerów od siebie przecież to kpiny są po losowaniu miał byc jeden manager z każdej grupy a b c to wiadomo że oni są z jednej grupy.zaraz podzielę swoich chłopaków na husaria a b c d i będzie nas czterech w jednej grupie ludzie jaja sobie robicie po co nam znowu awantur jakieś ustawki między meczami. Niech nikt nie wmawiaj że to są różne grupy. Co mają w jednej grupie 25 osób razem mają 75 że 3 musieli założyć
-
Dla mnie to jest jedna grupa i typowa ustawka.po losowaniu specjalnie miał być jeden manager w lidze z grupy przecież ci ludzie wszyscy są razem i teraz zrobią wiatrak z ligi ja w takiej lidzenie będę grał.jak mają tyle akademii czy jak to zwać niech wystawia jeden skład wtedy to jest normalne i sprawiedliwe
-
A ty znow placzesz po pierwsze mamy 3 grupy i 3 pelnepo drugie roszady byly juz robione pod ccw a w pw cup chlopaki moga sobie wywalczyc miejsce w skladzie...po trzecie niektorzy przeniesli sie do zespolu b i c ale uzupelnilismy sklad pierwszy i walka o pierwszy zespol trwapo 4 ktos ci broni zalozyc sobie husarie b lub c lub d lub nawet z?? Zaloz i zglaszaj chlopakowpo 5 jak tak bardzo sie boisz rywalizacji z moimi chlopcami to powiedz dla twojego spokoju ducha mozemy sie wycofacpo 6 nie lamentuj juz tak bo od kwesti formalnej turnieju speljilismy wszystkie warunki
-
Jesli sugerujesz nam poddawanie meczy to przemysl jeszcze raz swoje slowa na kazdy mecz pomiedzy graczami moge ci przedstawic ze nie ma zadnych oddan w formie ss jak ci ulzy
-
@km1992_1992_1 kto jak kto ale od ciebie o żadnych dowodów nie chce o. dziękuję z daleka z tym. Na tobie się już poznaliśmy
Wiemy jaki jesteś dziękuję pozdrawiam. Już byłeś u mnie w grupie do widzenia. -
Nie wyzywamy, to nie piaskownica!
-
Takze no kazdy niech sie zajmie swoja grupa i niech je prowadzi jak uwaza...
-
@km1992_1992_1 prawda jest taka, że w rzeczywistości nie ma możliwości aby dwa zespoły z tego samego klubu grały w jednej lidze. Wyjątkiem jest puchar krajowy gdzie i tak nie ma możliwości aby się że sobą spotkały w drabince, więc granie dwoma czy trzema garniturami z tej samej grupy jednak różniącymi się jedynie cyferka czy literka to istne jaja. Ja tam nie mam nic przeciwko jeśli chodzi o takie turnieje, ale już patrząc przyszłościowo mając na tapecie mpg protestuje możliwości wystawiania akademii w turniejach, niech mają swoje turnieje tak jak to jest w rzeczywistości. Jol
-
No i spoko rozumiem twoj pkt widzenia. Nie mam nic przeciwko ale gdy bylo PPG czemu wtedy nie protestowaliscie o akademie PL czy PE?? Przeciez byla taka sama sytuacja jak tutaj i biorac pod uwage to ze awanse i degradacje sa rzecza naturalna prowadzac 3 zespoly to juz wtedy brakuje argumentow. Pozatym moim zadaniem jest zbilansowanie zespolu b i c na rownym poziomie i zapewnienie rozwoju grupy