Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@łuksal nie ten dzial panie
-
@kacper-z-bejuru ten dział, do MPP
-
-
@dino-ligenza dziękuję Ci Panie
-
@łuksal said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@beyah1985 Grupa D admina ligi proszę o wysłanie zaproszenia bo mi przyszło na Spartę powiadomienie by wyjść z ligi tylko mi się pieprzły te te i wyszedłem z MPP
Łukasz jak wyszedłeś z ligi w MPP to już tam nie masz powrotu choćbyś workiem złota chciał zapłacić Gdyby ci się udało wrócić byłby to pierwszy przypadek w historii OSM... Obawiam się, że macie z partnerem pozamiatane.
-
niestety tak, teraz widzę to info....
-
-
@łuksal nie no pech...
-
@seba191995 masakra
-
@seba191995 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@łuksal nie no pech
OSM jest jak gra w szachy, przegrywa ten, co więcej od rywala błedów popełni. To mój dobry kolega z grupy, prywatnie fantastyczna osobowość, ale to znaczy, że ma być inaczej traktowany jak kilka milionów graczy w OSM? Nie. Szalenie szkoda, ale nic się nie da zrobić. Wlazłeś pod autobus na czerwonym świetle, to twoja wina, nie autobusu.
-
@dovco_handf ok... zasady to zasady.
-
@dovco_handf ok. chciałem tylko pomóc, zasady to zasady.
Seba usunąłem twój kolejny post z namawianiem do łamania Regulaminu. Następnego nie usunę, tylko dostaniesz 24h bana na ochłonięcie z emocji.
-
@dovco_handf ja to na luzie pisze, zero emocji :), Łuk aż mnie rozwalił ta informacja co zrobił
Jak uważasz ze zasłużyłem na bana 24 to wal -
@łuksal nie no w takiej sytuacji normalnie powinni ci pozwolić utworzyć nowe konto na czas ligi byś mógł ta ligę dograć z partnerem. Po lidze konta qut.
Haha niezły koleś jesteś XD Dlatego ja zawsze wszystko sprawdzam po kilka razy aby wykluczyć takie błędy kolega może sobie podziękować bo szło mu świetnie w lidze a w tej sytuacji może jechać na ryby niestety...
-
@seba191995 Jego błąd, jego problem - ty tu nie uszczęśliwiaj wszystkich na siłę, każąc człowiekowi multikonto zakładać. Właśnie niedawna jedna para wyleciała na starcie turnieju - właśnie za posiadanie multikonta... na czas turnieju.
-
@daroo933 ryby to chyba najlepsze rozwiazanie hehe
-
@dovco_handf ja mu nie kazałem to jest różnica.
To była propozycja skonsultowania to z organizatorami a zwłaszcza z tobą :). Zresztą PW powinno pomóc z wiadomościami z ŁukSal -
@dovco_handf
racja, nic na siłę.
Popłynąłem heh -
@dovco_handf Jurek to jak to będzie teraz wyglądać? Kacper będzie grał sam z botem czy punkty z nimi nie będą w ogóle liczone?