Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@troczek13 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Przykra sytuacja...
Takich sytuacji trzeba unikać jak ognia!
-
Jakiś chętny do wrzucenia tabelki i wyników z grupy A? Ja sie nie nadaję do tego niestety... nie zrobie zwykłej tabelki na tym telefonie...
-
@maziu90 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Jakiś chętny do wrzucenia tabelki i wyników z grupy A? Ja sie nie nadaję do tego niestety... nie zrobie zwykłej tabelki na tym telefonie...
A może będziesz nagrywał filmiki na yt i wrzucał z omówieniem? Fajnie by to wyglądało już wcześniej widziałem, że coś nagrywasz?
-
Jestem tego samego zdania, że to przykra sytuacja dla wszystkich, ale każdemu może się zdarzyć.
-
@Maziu90 niestety spotkałem się z krytyką moich działań, mogę co najwyżej po połówce ligi wysłać tabelkę
-
Wow... Jak to mówią, za błędy się płaci, jak w każdym "sporcie", gdy źle się wyśpisz bo poprzedniego dnia postanowiłeś imprezować, rezultaty nie bedą dobre.
Szkoda chłopaków ale może fakycznie, dla uatrakcyjnienie tamtej ligi (bo przecież nie gramy o jakieś miliony) @KACPER-Z-BEJURU będzie mógł zagrać z kimś innym? Będzie to jeden taki wyjątek w historii i ostatni, bo to nie jest przez multikonto, tylko jeden malutki bląd...
-
@janex123 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@Maziu90 niestety spotkałem się z krytyką moich działań, mogę co najwyżej po połówce ligi wysłać tabelkę
@maziu90 nie ma co się przejmować krytyką , wszędzie jest pełno tych którzy potrafią tylko krytykować bo nic innego nie potrafią zrobić. Wrzucaj tutaj filmy i tyle
-
@fajresss said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Wow... Jak to mówią, za błędy się płaci, jak w każdym "sporcie", gdy źle się wyśpisz bo poprzedniego dnia postanowiłeś imprezować, rezultaty nie bedą dobre.
Szkoda chłopaków ale może fakycznie, dla uatrakcyjnienie tamtej ligi (bo przecież nie gramy o jakieś miliony) @KACPER-Z-BEJURU będzie mógł zagrać z kimś innym? Będzie to jeden taki wyjątek w historii i ostatni, bo to nie jest przez multikonto, tylko jeden malutki bląd...
to chyba nie był by wyjątek bo o ile pamiętam był już kiedyś taki przypadek ,tzn. zastępstwo za gracza w parze podczas trwania MPP ?
-
Będzie dobrze, organizatorzy to ogarną...
-
-
@ToomAnyWays @Damiś27 . Dajcie znać na Discordzie jak tabelę teraz liczyć. Szkoda LukSal i Kacpra bo im kibicowałem bardzo bo podobnie jak ja i Troczek13 nie jesteśmy faworytem w tej grupie. Teraz decyzja organizatorów czy będzie nowy partner w parze czy anulowanie wyników.
-
@cezarro said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@maziu90 nie ma co się przejmować krytyką , wszędzie jest pełno tych którzy potrafią tylko krytykować bo nic innego nie potrafią zrobić. Wrzucaj tutaj filmy i tyle
Ten post ja pisałem XD
ale dobrze Czarek, cieszy mnie, że Ty to rozumiesz i wsm aż zaskoczony jestem, za taką postawę to może co 5/6 kolejek będę wrzucał, nie co półmetek, no ale dobra Ty rozumiesz ale nie wszyscy z Twojej grupy to rozumią
-
A ja może raz na jakiś czas wrzuce jakis filmik z omówieniem konkretnie mpp na yt, bo tu nie przejdzie tak duzy plik. Tylko tez do szpitala ide na dniach więc zobaczymy jak to bedzie.
-
A ja może raz na jakiś czas wrzuce jakis filmik z omówieniem konkretnie mpp na yt, bo tu nie przejdzie tak duzy plik. Tylko tez do szpitala ide na dniach więc zobaczymy jak to bedzie.
@Maziu90 to byłby mega dodatek do MPP! Trzymam kciuki!
-
@cezarro said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Ten post ja pisałem XD
no tak ,trochę pomieszałem , ale generalnie chodzi o to że był taki pomysł żeby @Maziu90 zamieszczał taki filmiki z wynikami jak robi na yt , ale tabelka też by się przydała a on pisał że nie zrobi.