Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@łowkiet-łukasz zaproszenie mial wiec mogl dolaczyc w dowolnym czasie nikt nie kazal ci sie ustawic na bota
-
@kacper-z-bejuru Rozumiem, taka taktyka. W porządku. Nie mam więcej pytań...
-
@łowkiet-łukasz niekoniecznie taktyka, czekalem caly dzien az dostane jeszcze jakos wiecej informacji od administracji, nie dostalem wiec podjelismy decyzje w ostatniej chwili poprostu . pozniej bylo by gadanie ze jeden gral z botem a drugi z menadzerem
-
Mam małe rozwiązanie, gdybyście chcieli ukarać za ten błąd całą parę usuwając ją z turnieju.
My gramy z parą botów i wyniki z nimi nie liczymy w tabeli końcowej. Problem był z klasyfikacją drużyn z trzecich miejsc, zatem można by policzyć te pozostałe trzecie pary tak jak trzecią parę naszej grupy, mianowicie bez wyników z ostatnią parą z tabeli końcowej danej grupy.
To tylko luźny pomysł. -
@kacper-z-bejuru no tutaj organizatorzy przespali bo z tego co napisał wczoraj @Damiś27 to nie była ostateczna decyzja tak to rozumiem? Uważam też, że mecze które miał twój partner poprzedni powinny nie być w ogóle liczone. Jakieś konsekwencje błędu powinny być poniesione. Czekam na odpowiedź bo każdy już czeka jaki wyniknie z tego finał.
@Damiś27
Panowie rozumiem wasze obawy. Jednak kto powiedział że dla nas sprawa jest zakończona?My dalej pracujemy nad tą sytuacją
Jak pisałem decyzja była podjęta na podstawie wad i zalet dla każdej decyzji.
Staramy się rozwiązać tą sytuację w najlepszy sposób jaki możemy.
Proszę o cierpliwość. -
@daroo933 boli cie ze przegrales w wyjazdowym meczu z luksalem? skoro jestescie tak dobrze to grajcie napewno awansujecie
-
@łowkiet-łukasz rozumiem Cię, jednak decyzja wczoraj była taka że zastępstwo jest zaakceptowane, mam tylko potwierdzić - potwierdziłem. Rano dostałem zaproszenie, nie skorzystalem z niego tylko przez dyskusję jaka wywiązała się na forum, czekalem na rozwój wydarzeń, do ostatniej chwili czekalem i nie bylo oficjalnej zmiany decyzji więc wydaje mi się że popełniłeś błąd ustawiając się na bota, bo nikt nigdzie nie napisał oficjalnej decyzji że będziecie kontynuować z botem, prawda? Podjąłem decyzję jaką uznalem za słuszną w tym momencie, myślę ze wybralem mniejsze zło, ale może się mylę. Rozumiem ze czujesz się trochę oszukany jednakże, gdybyś zagral dzis z botem a decyzja pozniej czy jutro zostałaby podjęta że mam wejsc do ligi, lub wejdzie inna osoba która nie uczestniczyła w turnieju to cała reszta zostałaby oszukana. Dodam, że dołączyłem może z minutę przed symulacją, nie miałem pojecia jak jesteś ustawiony, do końca sam nie zdążyłem się ustawić i ogólnie podjąłem bardzo ciężką decyzję o tym żeby dołączyć samodzielnie, jeśli moderacja uzna że źle zrobilem to zrozumiem, mogą wyciągnąć konsekwencje, natomiast wydaje mi się że zasad nie złamałem, wszedlem na zaproszenie po wcześniejszej decyzji.
-
@kacper-z-bejuru Kacper, nie przeginaj!
-
@pawełpaweł pisze jak jest i z niecierpliwoscią czekam na kogoś z góry
-
@zbrzyzny-tomek Tomek, w porządku. Też rozumiem Wasze (Twoje) rozterki. Uważam jednak, że nie musiałeś czekać do ostatniej chwili. Tak byłoby po prostu fair play. To tyle, jeśli chodzi o nasz dzisiejszy mecz. Jeszcze raz Ci gratuluję. Bardziej jednak zastanawia mnie bierność organizatorów, bo ostatni komunikat Damisia wcale nie wskazywał, że sprawa jest zakończona, tylko że dalej nad nią pracują.
-
@kacper-z-bejuru said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@daroo933 boli cie ze przegrales w wyjazdowym meczu z luksalem? skoro jestescie tak dobrze to grajcie napewno awansujecie
Nie boli kolego przegrałem sporo meczy a wygrałem jeszcze więcej. To nieodłączny element tej gry
-
@zbrzyzny-tomek może jeszcze jedna uwaga do tego, że zakładałem, że zagram z botem - niezależnie od wyniku meczu z botem, nie zakładałem, że będzie on brany pod uwagę w punktacji końcowej par, bo nie byłby to mecz z kimś z pary.
-
@daroo933 wporządeczku
-
@łowkiet-łukasz said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@zbrzyzny-tomek może jeszcze jedna uwaga do tego, że zakładałem, że zagram z botem - niezależnie od wyniku meczu z botem, nie zakładałem, że będzie on brany pod uwagę w punktacji końcowej par, bo nie byłby to mecz z kimś z pary.
To Cię nie tłumaczy tym bardziej, że nie znamy decyzji organizatorów. Powinieneś być czujny do końca. Jeżeli nie zapadły wiążące decyzje to nie możesz czegoś sobie zakładać.
Koniec końców wyszło z tego masło maślane
-
Ja tylko informacyjnie że dopóki nie będzie decyzji odnośnie tej pary nie licze pkt w tabeli bo ja się już zgubiłem i nikt mi nie potrafi powiedzieć jak pkt liczyć. Jak będzie decyzja finalna to wtedy wstawię tabelę.
Co do decyzji Tomka to czekał do ostatniej chwili na finalną decyzję i się jej nie doczekał więc zrobił co uważał. Wygrał z Łukaszem więc już na pewno ktoś będzie poszkodowany. Teraz rywalizacja w grupie D jest trochę nie do końca poważna -
@jasiuk88 moze poprostu poczekamy aż góra napisze co o tym mysli i tyle?
-
@łysy-bolcownik To była ta decyzja, czy jednak jej nie było? Nic już z tego nie rozumiem;)
-
@łowkiet-łukasz skoro Tomek dostal zaproszenie to moim zdaniem niema o czym gadac
-
@łowkiet-łukasz czego nie rozumiesz? wstępna decyzja była taka, że Tomek zastępuje ŁukSala, dostał zaproszenie więc mógł wejść kiedy mu się spodoba; to, że byłem przeciwny, żeby ktoś kto już grał zagrał jeszcze raz to tylko moje zdanie, góra wydała decyzję o zastępstwie, Tomek potwierdził, napisał to na forum, więc formalności były wszystkie zachowane, teraz pozostaje decyzja z liczeniem punktów i ewentualnymi zmianami składów, a sama sytuacja jak najbardziej normalna, trochę przegapiłeś sprawę, wiedziałeś, że nie jest do końca jasna, mimo to zaryzykowałeś, ustawiłeś skład jakby przeciw botowi. No to to już Twoja decyzja jaką podjąłeś, ja bym bardziej był zapobiegawczy. Nie naruszony został regulamin, formalności zostały dopełnione, nie widzę żadnych przeciwskazań żeby kwestionować wynik, a za jego możesz jedynie samego siebie obwiniać, a nie organizatorów.
Tak jak powiedziałem teraz pewnie toczy się dyskusja jak liczyć punkty pary i co zrobić z poprzednimi meczami, niemniej sytuacja z dziś, którą przytoczyłeś jak najbardziej normalna. No cóż mógłbym inaczej powiedzieć ale bym dostał bana, więc powiem normalnie: po prostu Tomek Cię przechytrzył i tyle