Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@Łysy-Bolcownik @Dovco_HandF @Janex123 Serio, myślałem, że wczoraj był Światowy Dzień Grania Ostrożnie w OSM. Złudzenie prysło
Św. Mikołaja też podobno nie ma
-
@pawełpaweł said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@Łysy-Bolcownik @Dovco_HandF @Janex123 Serio, myślałem, że wczoraj był Światowy Dzień Grania Ostrożnie w OSM. Złudzenie prysło
Św. Mikołaja też podobno nie ma
Ostrożnie to ja dziś zagram .
-
-
-
@maziu90 Taka petarda, a YT jeszcze to mieli
-
-
-
@maziu90 To jest Twój brat. Ja to samo przeżywałem, ale z kolegami, którzy z różnych powodów, czy to kontuzji, czy nieprofesjonalnego podejścia do treningów, ocierali się o kadrę u-17; u-19, Legię, o Agrykoli, czy Delcie nie wspomnę. Z kim się grało to się grało na Sadybie, czy na boiskach Delty Warszawa.
-
@maziu90 Jakieś podcasty podobno robiłeś?
-
@pawełpaweł niee, jedyne co moge jeszcze zapodac to taka tam eksklapa i 1 gol Kamila
-
@maziu90 Jebać RODO, ja mam na nazwisko jak ten pierwszy wymieniony piłkarz. Prawie jak Górski Ale się podnieciłem, prawie jakbym sam skrzydełkiem cisnął na bramkę...
-
@maziu90 To ja nie wiem dlaczego mi się ubzdurało, że jesteś niespełnionym dziennikarzem sportowym?
Czy coś pomieszałem?
-
@maziu90 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Odpaliło mi. Posłucham Ciebie paląc papieroska,
-
@pawełpaweł coś tam kiedyś było... tygodnik PILKA NOZNA tylko nauka u Godlewskiego and 90minut.pl staż
-
@pawełpaweł hahahaha miłego słuchania
-
@maziu90 "Gra nie jest doskonała, tak samo jak FIFA, przegrałem, a gościu wziął na mnie obóz.." Lodzio Miodzio
-
@maziu90 W ogóle niesamowite jest to, ze można usłyszeć Twój głos, bo teraz każdy uderza raczej w anonimowość.
-
Grupa "D"- kolejka 11.
Polowa za nami. W tej kolejce pierwsze zwyciestwo moje oraz Szeregowca. Na ten moment awansowaly by dwie par z HPL lecz roznice sa minimalne.