Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
Jerzy ,to nie jesteśmy w wojsku, tu się nie wydaje rozkazów.
Jeśli napisalem że gra mi się powiesiła to chyba powinieneś to zrozumieć prawda ?
-
@huzar-shakir równie dobrze mogę zrobić treningi czy rozbudować stadion i powiedzieć, że gra się zwiesiła.
-
@jasiuk88 nie wiem , odpadłem w 1/2 finału z graczem @PawełPaweł który robił wszystko byśmy weszli do finału ale się nie udało, a teraz bardzo chciałem by gracz z mojej macierzystej grupy wygrał ten turniej a tu po 2 minutach okazuje się ze ma on minus 30 pkt w tym momencie jestem tylko obserwatorem i kibicuję !!! tak wyrażam swoje emocję:D
-
@jasiuk88 Przecież teraz każdy z naszych rywali walczących o mistrzostwo powinien się tylko cieszyć z naszych pomyłek, więc niema co tu spekulować, tylko niech każdy gra swoje.
Liga zweryfikuje kto jest najlepszy .Powodzenia
-
@troczek13 Rób co uważasz za stosowne
-
@huzar-shakir No Ty zrobiłeś. Brawo.
-
z drugiej strony Przemo @huzar-shakir chciał grać Argentyną, a uwierzcie, on kocha Maradonę i na prawdę mogło dojść do pomyłki, a organizatorzy na tip top zmienili zasady i rozlosowali druzyny, a jak ktos jest mega nakrecony to nie czyta wszystkiego ... normalne !
-
Werdykt podjęty. Mamy -30 pkt.Zagramy z Jankiem bez napinki i na luzie co może być tylko korzystne dla nas.
Skończmy więc temat,niema ci się nim już więcej podniecać. -
wykosil wszystkich na starcie punktami minusowymi
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Werdykt podjęty. Mamy -30 pkt.Zagramy z Jankiem bez napinki i na luzie co może być tylko korzystne dla nas.
Skończmy więc temat,niema ci się nim już więcej podniecać.Werdykt nie jest jeszcze podjęty. Forum nigdy nie wymusiło i nigdy nie wymusi żadnej decyzji na członkach Personelu OSM. To możliwa kara dla was: - 30 punktów. Możliwe, że nie dostaniecie żadnych punktów karnych. Ale grozi wam też dyskwalifikacja z finału, ponieważ jednej osobie na dwadzieścia może się zdarzyć, że się zawiesił telefon, źle wybrał drużynę, nie doczytał zasad, etc. itd., ale już dwóm osobom z tej samej pary? Wybacz, to nie wygląda na przypadek, że "przywłaszczyliście" sobie jedne z najlepszych ekip: obaj, robiąc w balona osiemnastu graczy, którzy wiedzieli jakie ekipy objąć. Nie wiem co się wydarzy. Wszystko jest możliwe. Nie było takiej sytuacji wcześniej. Stworzyliście precedens. Wprowadzimy odpowiedni zapis na takie przypadki w przyszłości. Dziś/jutro zbierze się rada organizatorów, zostanie przeanalizowana wasza sytuacja i zostaną podjęte decyzje odnośnie całego zdarzenia. Proszę cieprliwie poczekać na decyzję Organizatorów MPP 2021 w tej sprawie, którą ogłosi oficjalnie najpóźniej do godziny 23:00 w sobotę, 1go maja 2021 roku prowadzący turniej: @Damiś27. Ja sam, bez konsultacji z kolegami z Personelu nie mam zamiaru podawać jakichkolwiek wiążących decyzji.
-
@dovco_handf Wiem ze zrobilem bład ale po fakcie nie zagladałem na forum i nic nie wiedzialem ze beda druzyny losowane.Wczesniej tego nie było więc nawet mi do głowy nie przyszlo cos takiego.
-
@Dovco_HandF zacytuję punkt z regulaminu:
Za złe wybranie drużyny kara umowna: -15 punktów.
Nie widzę powodu żeby karać nas dodatkowo karać.
-
Ciekawie tu, ciekawie XD
-
Sprawa prosta, czekamy na werdykt.
-
Chce zaznaczyć ze Brazylia ma od poczatku wartość 456 a nie 455 jak teraz spojrzałem w ta tabelkę sprzed 2 dni...
-
@maziu90 zadnego treningu nie robiłem... sam sie zdziwilem jak dostalem zespół. Pisalem do kolegi z zespołu i mówił ze Brazylia ma taką docelową wiec nie wiem skad tamta tabelka nie aktualna.
Mam nadzieje ze zadnych ujemnych miec nie bede bo taki zespol dostałem. Mialem wgl o tym nie pisac ale stwierdziłem ze w czasie rozgrywek sie ktos przyczepić moze... pewnie powinienem to zrobic od razu.. ale widziałem ze sa rozne wartosci zespołów a od 2 dni tu nie wchodzilem, badz przeoczylem tabeleke -
@maziu90 Ten błąd jest już od dawna, czy to w lidze All Stars czy Nostalgii. Każdy zespół ma o 1 mln wartość większą niż jest podane w informacji o ligach.
-
@damian_skinek dzięki za info ale w innych zespolach sie w miarę zgadza jak patrzę na ta tabelke. Mam nadzieje ze nie bede miał przez to problemów z karą jakas
-
@maziu90 Nie będzie kary