Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@maziu90 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Odpaliło mi. Posłucham Ciebie paląc papieroska,
-
@pawełpaweł coś tam kiedyś było... tygodnik PILKA NOZNA tylko nauka u Godlewskiego and 90minut.pl staż
-
@pawełpaweł hahahaha miłego słuchania
-
@maziu90 "Gra nie jest doskonała, tak samo jak FIFA, przegrałem, a gościu wziął na mnie obóz.." Lodzio Miodzio
-
@maziu90 W ogóle niesamowite jest to, ze można usłyszeć Twój głos, bo teraz każdy uderza raczej w anonimowość.
-
Grupa "D"- kolejka 11.
Polowa za nami. W tej kolejce pierwsze zwyciestwo moje oraz Szeregowca. Na ten moment awansowaly by dwie par z HPL lecz roznice sa minimalne.
-
Tym razem naprawdę bez czerwonych kartek u nas:
-
Tak jak mówiłem wrzucam tabelkę półfinału MPP, Grupa A, bardzo wyrównana rywalizacja.
Tabela po 10/22 kolejkach
Edit: Kolejka 11 będzie dopiero dziś
-
@maziu90 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@pawełpaweł coś tam kiedyś było... tygodnik PILKA NOZNA tylko nauka u Godlewskiego and 90minut.pl staż
Nie chcę się chwalić, ale tuż po mnie po tej samej murawie biegał młody Robert Lewandowski
-
Pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że on w przeciwieństwie do mnie i większości naszych kolegów do czegoś w życiu doszedł.
-
@janex123 Ale żeś się Pan rozpisał i skomentował maksymalnie Ciekawą walkę macie, bardzo wyrówna sytuacja.
-
@pawełpaweł said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@janex123 Ale żeś się Pan rozpisał i skomentował maksymalnie Ciekawą walkę macie, bardzo wyrówna sytuacja.
Wystarczy tyle choć mógłbym być uszczypliwy i zrobić na całą stronę opis XDD ale ja jestem miły zawsze
-
@janex123 Mógłbyś, bo fajnie to się czytało.
-
1/2 ligi i u nas. Trzy pary zdecydowanie prowadzą na półmetku i wszystkie trzy na razie są w strefie awansu:
-
@pawełpaweł said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@janex123 Mógłbyś, bo fajnie to się czytało.
Tabelki mogę wrzucać bez komentarza i tyle, nie chcę kolejnych śmiesznych ataków
-
Taka ciekawostka. W połowie ligi aktualny ranking par z 3cich miejsc. Awanuja dwie najlpesze pary:
AC Bubul / Łysy Bolcownik- 30 pkt (awans)
stb411 / huzar shakir- 27 pkt (awans)
Damiś27 / Mormo666- 26 pkt
troczek13 / jasiuk88 - 24 pkt -
W grze o awans zacięta walka pomiędzy pięcioma parami: