Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@jasiuk88 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@beyah1985 może nie uwierzysz ale my też mamy swoje życie prywatne i nie zawsze jest czas aby wrzucić ta tabelkę i jeżeli uważasz że tabelka musi być co kolejkę to droga wolna i możesz sam ja stworzyć i wrzucać.
Artur akurat wrzuca do tego w ładnej oprawie
-
U nas nadal zacięta walka o awans pomiędzy pięcioma ekipami, a do końca już tylko 6 kolejek...
-
MPP 2021-PÓŁFINAŁ-Gr.A
Kolejka 16
Dużo ciekawych rzeczy dziś. Zacznę od kompletu punktów pary @Damiś27 i @Mormo666, szczególnie słowa uznania dla @Mormo666 bowiem dziś wygrał swój pierwszy mecz z przeciwnikiem i był to dodatkowo mecz wyjazdowy, więc szacun Dodatkowo jeszcze warto wspomnieć o dwóch meczach wyjazdowych o dość wysokich wynikach 0:3. Zwycięstwo odnieśli w nich @Cezarro i @Łukasz-Rutek. Co ciekawe bramki w tych meczach padły po czerwonych kartkach dla drużyn prowadzonych przez @Halit007 i @Janex123 Bardzo ciekawe rozgrywki, co ciekawe, dzięki tym meczom wyrównała się rywalizacja w tabeli
-
Grupa "D"- kolejka 17
Tylko 2 pkt miedzy para numer 1 a para numer 3... strata 10 pkt pary numer 5 tez jest jeszcze do odrobienia. Jutro wrzuce aktualny ranking par z 3cich miejsc po kolejce numer 17 w dwoch pozostalych grupach bo walka bedzie zacieta
-
Nudne te półfinały
-
@huzar-shakir w finale sprawisz ze bedzie wiecej emocji
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Nudne te półfinały
Ja bym powiedział, że strasznie irytujące, kartki i kontuzje tak mi się dają we znaki, że czasami dość mam, dziś mimo kartki udało się dowieźć a nawet podwyższyć wynik;p
-
-
-
-
@cezarro said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@maziu90 imponująca wygrana ze świetnym graczem jakim jest @Damiś27 , Ty to jesteś mistrzunio jednak
Dziekuje tak poważnie...
Zapewne w innych meczach rezultat mógł być inny... szanuję @Damiś27️