Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@dovco_handf hej hej hej, nie ubrazawiaj nas jeszcze, dzisiejsza kolejka zadecyduje, bo możemy bić się jeszcze o srebro!
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@dovco_handf hej hej hej, nie ubrazawiaj nas jeszcze, dzisiejsza kolejka zadecyduje, bo możemy bić się jeszcze o srebro!
Właśnie miałem pisać, Darek z Marcinem jeszcze szansę nawet na złoto mają
Tak naprawdę w tej kolejce rozgrywa się walka o końcową tabelę
-
-
@dovco_handf i o srebro, eh
-
Również dziękuję za finał, jak i całe mistrzostwa. Sporo zdobytego doświadczenia dzięki wam ale również pełnego zaufania do @grzechu111 Gratuluję medalistom i wszystkim uczestnikom
-
-
-
Graty dla wszystkitch finalistów. Szczegolnie dla zwycięzców i medalistów. Nam brakło kilka pkt do podium. Jednak
4 miejsce w swoim debiucie uznaje za sukces
Nie moge sie doczekać IMP, licze na coś więcej niz przejście eliminacji.. Pozdrawiam -
Gratulacje dla najlepszej pary w Polsce jak i całej reszty finalistów bo nie latwo było się dostać poziom trochę mnie zweryfikowal ale jak na debiut w MPP i powrót po 10 latach do turnieju rangi mistrzostw Polski to dobry wynik
-
Dziękuję wszystkim za długi i wyczerpujący turniej! Kto dotarł do finału to wie, że szmat czasu zleciał od rozpoczęcia zmagań
Brawo dla wszystkich finalistów, poziom był na najwyższym poziomie o czym świadczą różnice punktowe w tabeli! Gdybym chociaż kilka ze swoich 16stu remisów mógł przechylić na własną stronę ah!
Szczególne gratulacje oczywiście dla zwycięzców!!!
Widzimy się w tej formule za rok a już niedługo w MPG 🥳
Pozdro! -
Dziękuję wszystkim za te mistrzostwa. To były naprawdę niesamowite rozgrywki, bardzo długie i wyczerpujące, 104 mecze zagrali finaliści MPP, jest to naprawdę pokaźna liczba. I to dzień w dzień praktycznie oesemowe szachy Szczególnie dziękuję mojemu teammate'owi @Magic-89 za współpracę przez te wszystkie dni, można powiedzieć, że bardzo dobrze się uzupełnialiśmy, kiedy mi nie szło, Marcin ciągnął parę, kiedy on miał zadyszkę, wtedy ja nie zawodziłem. Dla mnie to tak naprawdę pierwsze złoto w poważnym turnieju, z czego się bardzo cieszę, Marcin już poznał smak mistrzostwa m.in. 2 lata temu, ale na pewno fajnie było sobie go przypomnieć Gratulacje dla vice mistrzów @piotras231 & @Pansushe, świetna końcówka, wyrównana rywalizacja, ostatecznie zadecydował jeden mecz w 37 kolejce, ale i tak to była super rywalizacja Gratulacje również dla @Rusewicz & @daroo933, zapowiadali ten finał i zapowiadali i nie pomylili się, również do samego końca walczyli, dzięki Na końcu podziękowania dla pozostałych finalistów, tutaj nie było słabych par, wszyscy walczyli o każdy punkt, co dodawało dodatkowego smaczku rozgrywkom Do zobaczenia w MPG, coś czuję, że będą jeszcze bardziej wyrównane i emocjonujące niż dotychczas
-
W imieniu głównego organizatora @Damiś27 oraz swoim Gratuluję tegorocznym laureatom Mistrzostw Polski Par 2021, w których Najlepszym duetem wykazała się para reprezentująca barwy Polskiej Akademii Menadżerów w składzie @Janex123 & @Magic-89 zdobyli wspólnie 113 punktów, na Cześć Nowym Mistrzom Polski Par Wiwat, Fanfary!!! 109pkt na swoim koncie zgromadził „mix” graczy z PAM i Polish Legends, gra, a zarazem wynik w takiej symbiozie jest powodem do dumy i chwały, Gratuluję @Pansushe & @piotras231 ViceMistrzowie Polski, Hurra, fanfary!!! Podium dopełnia para @daroo933 & @Rusewicz pod sztandarem HusaryaPL, którzy wywalczyli 104 punkty, Winszuję ViceviceMistrzowie, Fanfary!!!
Brawo dla każdego finalisty, bo to nie lada wyzwanie znaleźć się wśród Najlepszych Par w kraju!!!
Dziękujemy Wam za emocjonującą podróż, w którą zabraliście Nas w trakcie finału.
Gromkie Brawa należą się każdemu z uczestników tegorocznej edycji MPP21, za zdrową sportową rywalizację i za to, że byliście z Nami, Dziękujemy.
Tabele wykonał dla Was pewnie kroczący w świat grafiki (OSM) Maestro kursora myszy @Damian_Skinek Dziękuję za współpracę, a do OSMPL kieruję następujące słowa, nie dajcie się mu marnować, bo jak widać wie, z czym to się je.
-
Uwaga! @Language-pl
MPG 2021 - planowany start 7 lipca 2021 r (środa).
Prowadzącym w imieniu Polskiego Personelu OSM będzie: @Mati-Colchoner i on odpowie na wszystkie pytania. Wkrótce zostanie założony osobny topik na potrzeby turnieju. Grupy dostaną od niego imienne zaproszenia do turnieju i wtedy moża dopytać o niejasności i szczegóły, jeśli takowe będą. Dziękuję.
-
@dovco_handf matko jedyna dsjta odpocząć od tych turniejów xD
-
@Mati-Colchoner i co z tym MPG? Odbędzie się kiedykolwiek, ktoś ma zamiar coś napisać czy dopiero 07.07 dowiemy się o przełożeniu?
-
@troczek13 szczerze jak przesuną termin to nawet na rękę mi to jest
-
@troczek13 właśnie ja kont nie mam XD