Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
Wziąłem Francję? Przykra sprawa .
-
Aplikacja mi się zacięła gdy wybierałem drużynę. jeszcze jakieś pytania odnośnie tego tematu ?
-
@troczek13 Weźcie dla was wolną drużynę z pary @stb411 czyli Skandynawię albo Urugwaj, zalezy co jest wolne.
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@troczek13 Weźcie dla was wolną drużynę z pary @stb411 czyli Skandynawię albo Urugwaj, zalezy co jest wolne.
emocje od początku !
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Aktualizacja: Skandynawia dla was zostaje. Za błędy trzeba płacić. Po to było losowanie i podział drużyn, żeby nie było przenoszenia do innej ligi przez system w ywniku walki o drużyny. Na razie mamy 2 przewinienia, wszystkie z jednej pary. Panowie @stb411 i @huzar-shakir na starcie już będą mieli spore punkty karne za niesubordynację.
-
@dovco_handf A ja z Troczkiem mamy dwie drużyny w których nie będzie bonusów za narodowości wiex jesteśmy w bardzo słabej pozycji startowej. Trochę nie poważne podejście tej pary
-
Wolna jest tylko Skandynawia, czyli druga dla nas drużyna bez narodowości. To jest jakaś kpina. Takie pomyłki w finale? Rozumiem, że możesz go ukarać -15 na czym skorzystają wszyscy a co ja będę miał z tego, że mam lipny zespół? Jakby każdy wybierał bez losowania to nie byłoby problemu bo każdy by brał z tego co jest i winić mógłby tylko siebie. Proponuje następnym razem ulepszyć ten turniej, po 1 poinformować o jego starcie trochę szybciej niż w ten sam dzień bo ktoś mógł nie wchodzić na forum i nie widzieć jaki ma zespół. Dostał zaproszenie i wziął co było bo nie było wcześniej mowy o losowaniu. Dwa - następnym razem przed założeniem moderator powinien w wiadomości na OSM napisać do danego gracza jaki zespół został mu przydzielony. Ja tak robię w naszej lidze grupowej i nie ma głupich pomyłek.
-
@dovco_handf czyli minus 30, sorki że się wpierniczam, ale obserwuję turniej do końca i myślałem że akurat ta para wygra..... a wygra?!
-
@beyah1985 patrząc na to że to jest liga taka długa przy doborze najlepszych drużyn to tylko 5 kolejek aby wyjść na 0. Więc zostaje jeszcze 33 kolejki na zdobycie pkt czyli 99 pkt do zgarnięcia więc jeszcze mogą wygrać...
-
@dovco_handf Kara za "niesubordynację " ?
-
Jerzy ,to nie jesteśmy w wojsku, tu się nie wydaje rozkazów.
Jeśli napisalem że gra mi się powiesiła to chyba powinieneś to zrozumieć prawda ?
-
@huzar-shakir równie dobrze mogę zrobić treningi czy rozbudować stadion i powiedzieć, że gra się zwiesiła.
-
@jasiuk88 nie wiem , odpadłem w 1/2 finału z graczem @PawełPaweł który robił wszystko byśmy weszli do finału ale się nie udało, a teraz bardzo chciałem by gracz z mojej macierzystej grupy wygrał ten turniej a tu po 2 minutach okazuje się ze ma on minus 30 pkt w tym momencie jestem tylko obserwatorem i kibicuję !!! tak wyrażam swoje emocję:D
-
@jasiuk88 Przecież teraz każdy z naszych rywali walczących o mistrzostwo powinien się tylko cieszyć z naszych pomyłek, więc niema co tu spekulować, tylko niech każdy gra swoje.
Liga zweryfikuje kto jest najlepszy .Powodzenia
-
@troczek13 Rób co uważasz za stosowne
-
@huzar-shakir No Ty zrobiłeś. Brawo.
-
z drugiej strony Przemo @huzar-shakir chciał grać Argentyną, a uwierzcie, on kocha Maradonę i na prawdę mogło dojść do pomyłki, a organizatorzy na tip top zmienili zasady i rozlosowali druzyny, a jak ktos jest mega nakrecony to nie czyta wszystkiego ... normalne !
-
Werdykt podjęty. Mamy -30 pkt.Zagramy z Jankiem bez napinki i na luzie co może być tylko korzystne dla nas.
Skończmy więc temat,niema ci się nim już więcej podniecać.