Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@dovco_handf mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale wrzuce tabele po 15 kolejkach. Opisu nie wrzucam bo Ty jestes w tym mistrzem Tabela uwzglednia Twoje pkt karne. Poza tym dodam ze lider i 3 para w tabeli graja miedzy soba wiec @Janex123 i @Magic 89 maja szanse wskoczyc na szczyt tabeli. Roznice naprawde niewielkie jak na ten etap rozgrywki.
-
@jasiuk88 Nie ma problemu. Dzięki . Jak widać w tabeli par: duże zmiany. Dołożę tylko szybko wyniki i tabelę menadżerów. Opisy jutro.
-
Wychodzimy na bieżąco po tej rundzie.
-
@dovco_handf wrzuciłeś tabele po 16 kolejkach ale w tabeli par nie uwzględniłeś wszystkich wyników tabela wygląda całkiem inaczej na tą chwilę 🤪
-
@troczek13 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@dovco_handf wrzuciłeś tabele po 16 kolejkach ale w tabeli par nie uwzględniłeś wszystkich wyników tabela wygląda całkiem inaczej na tą chwilę 🤪
właśnie coś mi nie pasowało, nie żebym nie chciał być pierwszy ale no ...
-
@troczek13 Dzięki @Janex123 Poprawione
-
@dovco_handf ciągle coś nie tak jest Piotras i Panshue grali z sobą już. Moja wersja tabeli wygląda tak:
-
@dovco_handf Panshushe i piotras mieli mecz w parze więc - 2pkt
-
@jasiuk88 @Dovco_HandF macie rozbieżności w parze TalaLala/ Łukasz Rutek. Jeden z was wpisał w tabelkę -2 pkt, drugi -3 pkt za mecz w parze. .
-
@damian_skinek moja wersja jest prawidłowa A tutaj wynik meczu pomiędzy nimi:
-
Dziś ostatni mecz w parze pomiędzy @Krystek_93 i @Maziu90, co może oznaczać dla nich też utratę 4 miejsca w tabeli Par po rozegraniu wszystkich meczów pomiędzy kolegami z pary. Ale zobaczymy .
-
Mamy już wszystkie mecze w 1 rundzie rozegrane pomiędzy kolegami z pary. Niedługo półmetek finału.
-
@dovco_handf mój login to piotras231
-
@piotras231 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@dovco_handf mój login to piotras231
Już poprawiam Sorki za nieuwagę.
-
Wyniki dziś wieczorem.
-
Tabela Par przed dzisiejszymi meczami, bo to jest najważmiejsze:
... i wyniki:
-