Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
Tabela końcowa grupy D
-
@majkelowich said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Grupa I - kolejka 22/22
A więc stało się, mamy na 3 miejscu dwie pary z jednakową ilością zdobytych punktów @ToomAnyWays & @Rhett1 oraz @Majkelowich & @adiceglihno.
Prośba do fachowców o ostateczny werdykt. Decyduje najwyższa pozycja spośród graczy??
Taka sytuacja jest uregulowana w przepisach turnieju. Nie liczy się żadnej średniej, ani bezpośrednich meczów. @ToomAnyWays jest najwyżej w tabeli ligi spośród tych dwóch par z taką samą ilością punktów i to jego para zajmuje 3 miejsce i awansuje do dalszej rundy.
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Przypomnienie Organizatora o kolejności par na koniec rozgrywki w przypadku takiej samej ilości punktów:
4. Kolejność końcowa pary:
* Tak jak wskazuje tabela ligowa OSM.
* W przypadku równej sumie miejsc i punktów par, decyduje najwyższe miejsce menadżera w tabeli ligi OSM.Przykład poniżej:
-
@maciek-wałęga said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@hasdrabul może byś dodał wynki z naszej grupy bo nie dałes po ostatniej kolejce
Spokojnie, nie samym OSM'em człowiek żyje. Całą rundę wstawiam z podobną regularnością, więc grzecznie czekaj, a nie ponaglasz.
Co do 1 rundy:
Punkty po 22 kolejkach grupy O:Tabela końcowa 1 rundy w grupie O:
Mistrzostwo zdobył @daroo933, gratulacje!
Z resztą ekipa HPL ( @daroo933 i @Rusewicz ) zagrała najrówniej ze wszystkich ekip, dzięki czemu zajęli pierwsze i drugie miejsce.
Gratulacje także dla @Maciek-Wałęga za zajęcie trzeciego miejsca indywidualnie, a także trzeciego miejsca w parze z @Ravvuu .
Drugie miejsce dla ekipy PAM @przemas1122 oraz @hasdrabul.
Podziękowania dla @przemas1122 , ponieważ w pierwszej fazie turnieju musiał ciągnąć nasz wózek, bo za cholerę nie mogłem się wgraćDziękuję wszystkim za pierwszą rundę
-
@jasiuk88 Dziękuję za grę, gratulacje dla mojego partnera, dla par, które awansowały i dla pozostałych uczestników za wyrównaną walkę. Powodzenia w kolejnych rundach:)
-
MPP 2021 - RUNDA 1 - GRUPA G - 22/22
Kary:
1. @Leszek M @bangello @Uberto Pescatore @filipiak1 @Imx_PL - przyrost wartości kadry
2. @Cristiano Bobaldo - gracz na nie właściwej pozycji w meczu z kolegą z pary
3. Do kolumny punkty w parze dorzuciłem punkty które odjąłem za mecze rozegrane z @Leszek M (opuścił ligę)Dzięki wszystkim za grę i gratulację dla awansujących do kolejnej rundy!
Para: @tristan1982 & @bangello
PM: @tristan1982 -
Zapraszam do zapisów na PM w MPP
Para: @Damiś27 i @Mormo666
PM: @Damiś27 -
Z Regulaminu
III. Format rozgrywek:-
Runda 1 - Lig/Grup 16
Historia - Liga Klubów B (zespołów 12)
(Możliwych) Uczestników 192 / 96 Par
Awans: 3 najlepsze pary z każdej grupy -
Runda 2 - Lig/Grup 8
Historia - Liga Klubów A (zespołów 12)
Uczestników 96 / 48 Par
Awans: 3 najlepsze pary z każdej grupy
Podsumowanie dziś w wieczorem około 22-24
Zapraszam do zapisów na PM w MPP
Rozstawienie Par w przypadku, gdy jeden z graczy jest PM podczas obecnej rundy.
Zapisy na założycieli ligi (PM)- Para: @Robert Lewandowski i @Kazimierz Deyna
PM: @Robert Lewandowski
Zapisane Pary na PM
-
Para: @Dovco_HandF i @kryminalksg
PM: @Dovco_HandF -
Para: @PawełPaweł i @beyah1985
PM: @beyah1985 -
Para: @troczek13 & @jasiuk88
PM: @troczek13 -
Para: @tristan1982 & @bangello
PM: @tristan1982 -
Para: @Damiś27 i @Mormo666
PM: @Damiś27- Nie ma limitu zapisów na PM, zostaną zweryfikowane po końcowych wynikach Rundy 1
- Nadal niestety brakuję chętnych na założenie Rundy 2 MPP 2021
Losowanie 04.03.2021 przeprowadzi @ToomAnyWays
Start: 05.03.2021 (piątek)
-
-
@damiś27 Para: @ToomAnyWays i @Rhett1
PM: @ToomAnyWays -
Jeszcze jeden PM i można lecieć, dobrze, że póki co nie ma podobnych problemów z PM, jakie były przed 1 rundą MPP
-
Para: @bramkarz111 & @zbrzyzny-tomek
PM: @zbrzyzny-tomek -
@hasdrabul wyluzuj tylko chciałem się zapytać
-
Para @Apollo746 @Windsorm6
Pm @Windstorm6 -
Czy jest jakaś możliwość aby sprawdzić składy i pozycję graczy przed rozpoczęciem ligi? Bo podczas updatu z dokładnymi pozycjami który przypadł na połowę MPP nagle okazało się że w mojej drużynie nie ma żadnego defensywnego pomocnika, lewego pomocnika i prawego napastnika co bardzo ograniczylo możliwość używania formacji niektórych bo nie było bonusu za pozycję. I chciałbym mieć podgląd na która drużynę bym polowal aby pasowała mi pod moje ulubione formacje
-
@jasiuk88 wejdź w grę przez przeglądarkę i wybierz: Społeczność - > O tej lidze -> Historia - Liga Klubów A i będziesz mógł przejrzeć składy zespołów.
-
@damian_skinek dzięki już swoich faworytów mam
-
-
@dovco_handf coś chyba nie tak ?! W drugiej rundzie mieliśmy grać Historia- Liga Klubów A a ty podałeś składy dla ligi B.
-
@beyah1985 Zaraz dam właściwe kluby, masz rację, po pracy jestem i źle kliknąłem