Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
Czy jest jakaś możliwość aby sprawdzić składy i pozycję graczy przed rozpoczęciem ligi? Bo podczas updatu z dokładnymi pozycjami który przypadł na połowę MPP nagle okazało się że w mojej drużynie nie ma żadnego defensywnego pomocnika, lewego pomocnika i prawego napastnika co bardzo ograniczylo możliwość używania formacji niektórych bo nie było bonusu za pozycję. I chciałbym mieć podgląd na która drużynę bym polowal aby pasowała mi pod moje ulubione formacje
-
@jasiuk88 wejdź w grę przez przeglądarkę i wybierz: Społeczność - > O tej lidze -> Historia - Liga Klubów A i będziesz mógł przejrzeć składy zespołów.
-
@damian_skinek dzięki już swoich faworytów mam
-
-
@dovco_handf coś chyba nie tak ?! W drugiej rundzie mieliśmy grać Historia- Liga Klubów A a ty podałeś składy dla ligi B.
-
@beyah1985 Zaraz dam właściwe kluby, masz rację, po pracy jestem i źle kliknąłem
-
Ode mnie jeszcze oficjalna tabelka końcowa dla grupy K. @Seba191995 wrzucił wcześniej na szybko to co miał, ja wrzucam wszystko podliczone po ostatniej kolejce, razem ze screenami.
Ze swojej strony też dziękuję wszystkim za wspólną rywalizację, cieszę się że nawet Panowie którzy na starcie praktycznie wykluczyli się z walki o awans mimo wszystko dograli ligę do końca walcząc w każdym meczu o punkty, jedynie kolega @Orbisz wyłamał się jakiś czas temu i nie logował się do gry. Gratulacje dla par, które zagrają w nastepnej rundzie.
-
-
@zbrzyzny-tomek haha na pożegnanie trening puściłem najgorsze jest ze nie mogę już tego sprawdzić, ale masz ss i wartość sama nie podskoczyła, musiałem przy ostatni meczu nie kontrolowany ruch zrobić
-
@seba191995 kurde musze na to uważać, bo z przyzwyczajenia wiem ze nie mogę, a jednak się idzie zapomnieć - 30 pkt to jest sporo, przy takiej akcji w następnej rundzie pojadę do domu
-
Z Regulaminu
III. Format rozgrywek:-
Runda 1 - Lig/Grup 16
Historia - Liga Klubów B (zespołów 12)
(Możliwych) Uczestników 192 / 96 Par
Awans: 3 najlepsze pary z każdej grupy -
Runda 2 - Lig/Grup 8
Historia - Liga Klubów A (zespołów 12)
Uczestników 96 / 48 Par
Awans: 3 najlepsze pary z każdej grupy
Gracze z Rundy 1, którzy awansowali do Rundy 2:
Grupa A
Grupa B
Grupa C
Grupa D
Grupa E
- @Wojtyn84 i @Łowkiet-Łukasz
- @jasiuk88 i @troczek13
- @Adekiusz i @Xydron
Grupa F
Grupa G
Grupa H
Grupa I
Grupa J
Grupa K
- @bramkarz111 i @Zbrzyzny-Tomek
- @maqpax i @FORMOZA
- @Seba191995 i @Pawel-Wis
Grupa L
Grupa M
Grupa N
Grupa O
Grupa P
Gratulujemy wszystkim awansu i powodzenia. Pozostałym graczom dziękujemy za rywalizację.
Zapisane pary na PM z zgodnie z zasadą "kto pierwszy ten lepszy"
Pary na PM w Rundzie 2
-
Para: @Dovco_HandF i @kryminalksg
PM: @Dovco_HandF -
Para: @PawełPaweł i @beyah1985
PM: @beyah1985 -
Para: @troczek13 & @jasiuk88
PM: @troczek13 -
Para: @tristan1982 & @bangello
PM: @tristan1982 -
Para: @ToomAnyWays i @Rhett1
PM: @ToomAnyWays -
Para: @bramkarz111 i @zbrzyzny-tomek
PM: @zbrzyzny-tomek
Rezerwowe pary. Pamiętaj może innym razem będziesz potrzebny naszej społeczności, aby założyć ligę na MPP.
- Para @pb1984 i @konix1982
PM: @pb1984 - Para @Apollo746 i @Windsorm6
PM @Windstorm6
Losowanie 04.03.2021 przeprowadzi @ToomAnyWays
Start: 05.03.2021 (piątek)
-
-
Dzisiaj udało się na czas. Premiera o 20.00
-
-
@toomanyways świetna robota
-
@toomanyways niektóre grupy są potężne Będzie się działo
-
@ToomAnyWays Będzie grubo
-
@toomanyways said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Jakieś zaproszenia dostaniemy?
-
@apollo746 jutro będą zakładane ligi. Ja zapewne założę ok. 21.30-22.00
-
@kryminalksg
@Frącek20021 i @GrzesJ
@DonPalbo i @Wybitny
@Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii
@Nawałka_57 i @kot-222
@Fajresss i @Pakooo00Grupę D tradycyjnie założę zaraz po 21ej, zaproszenia wyślę wg kolejności z tabeli jak powyżej i każdego poinformuję w prywatnej wiadomości w grze