Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@maciek-wałęga said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@hasdrabul może byś dodał wynki z naszej grupy bo nie dałes po ostatniej kolejce
Spokojnie, nie samym OSM'em człowiek żyje. Całą rundę wstawiam z podobną regularnością, więc grzecznie czekaj, a nie ponaglasz.
Co do 1 rundy:
Punkty po 22 kolejkach grupy O:Tabela końcowa 1 rundy w grupie O:
Mistrzostwo zdobył @daroo933, gratulacje!
Z resztą ekipa HPL ( @daroo933 i @Rusewicz ) zagrała najrówniej ze wszystkich ekip, dzięki czemu zajęli pierwsze i drugie miejsce.
Gratulacje także dla @Maciek-Wałęga za zajęcie trzeciego miejsca indywidualnie, a także trzeciego miejsca w parze z @Ravvuu .
Drugie miejsce dla ekipy PAM @przemas1122 oraz @hasdrabul.
Podziękowania dla @przemas1122 , ponieważ w pierwszej fazie turnieju musiał ciągnąć nasz wózek, bo za cholerę nie mogłem się wgraćDziękuję wszystkim za pierwszą rundę
-
@jasiuk88 Dziękuję za grę, gratulacje dla mojego partnera, dla par, które awansowały i dla pozostałych uczestników za wyrównaną walkę. Powodzenia w kolejnych rundach:)
-
MPP 2021 - RUNDA 1 - GRUPA G - 22/22
Kary:
1. @Leszek M @bangello @Uberto Pescatore @filipiak1 @Imx_PL - przyrost wartości kadry
2. @Cristiano Bobaldo - gracz na nie właściwej pozycji w meczu z kolegą z pary
3. Do kolumny punkty w parze dorzuciłem punkty które odjąłem za mecze rozegrane z @Leszek M (opuścił ligę)Dzięki wszystkim za grę i gratulację dla awansujących do kolejnej rundy!
Para: @tristan1982 & @bangello
PM: @tristan1982 -
Zapraszam do zapisów na PM w MPP
Para: @Damiś27 i @Mormo666
PM: @Damiś27 -
Z Regulaminu
III. Format rozgrywek:-
Runda 1 - Lig/Grup 16
Historia - Liga Klubów B (zespołów 12)
(Możliwych) Uczestników 192 / 96 Par
Awans: 3 najlepsze pary z każdej grupy -
Runda 2 - Lig/Grup 8
Historia - Liga Klubów A (zespołów 12)
Uczestników 96 / 48 Par
Awans: 3 najlepsze pary z każdej grupy
Podsumowanie dziś w wieczorem około 22-24
Zapraszam do zapisów na PM w MPP
Rozstawienie Par w przypadku, gdy jeden z graczy jest PM podczas obecnej rundy.
Zapisy na założycieli ligi (PM)- Para: @Robert Lewandowski i @Kazimierz Deyna
PM: @Robert Lewandowski
Zapisane Pary na PM
-
Para: @Dovco_HandF i @kryminalksg
PM: @Dovco_HandF -
Para: @PawełPaweł i @beyah1985
PM: @beyah1985 -
Para: @troczek13 & @jasiuk88
PM: @troczek13 -
Para: @tristan1982 & @bangello
PM: @tristan1982 -
Para: @Damiś27 i @Mormo666
PM: @Damiś27- Nie ma limitu zapisów na PM, zostaną zweryfikowane po końcowych wynikach Rundy 1
- Nadal niestety brakuję chętnych na założenie Rundy 2 MPP 2021
Losowanie 04.03.2021 przeprowadzi @ToomAnyWays
Start: 05.03.2021 (piątek)
-
-
@damiś27 Para: @ToomAnyWays i @Rhett1
PM: @ToomAnyWays -
Jeszcze jeden PM i można lecieć, dobrze, że póki co nie ma podobnych problemów z PM, jakie były przed 1 rundą MPP
-
Para: @bramkarz111 & @zbrzyzny-tomek
PM: @zbrzyzny-tomek -
@hasdrabul wyluzuj tylko chciałem się zapytać
-
Para @Apollo746 @Windsorm6
Pm @Windstorm6 -
Czy jest jakaś możliwość aby sprawdzić składy i pozycję graczy przed rozpoczęciem ligi? Bo podczas updatu z dokładnymi pozycjami który przypadł na połowę MPP nagle okazało się że w mojej drużynie nie ma żadnego defensywnego pomocnika, lewego pomocnika i prawego napastnika co bardzo ograniczylo możliwość używania formacji niektórych bo nie było bonusu za pozycję. I chciałbym mieć podgląd na która drużynę bym polowal aby pasowała mi pod moje ulubione formacje
-
@jasiuk88 wejdź w grę przez przeglądarkę i wybierz: Społeczność - > O tej lidze -> Historia - Liga Klubów A i będziesz mógł przejrzeć składy zespołów.
-
@damian_skinek dzięki już swoich faworytów mam
-
-
@dovco_handf coś chyba nie tak ?! W drugiej rundzie mieliśmy grać Historia- Liga Klubów A a ty podałeś składy dla ligi B.
-
@beyah1985 Zaraz dam właściwe kluby, masz rację, po pracy jestem i źle kliknąłem
-
Ode mnie jeszcze oficjalna tabelka końcowa dla grupy K. @Seba191995 wrzucił wcześniej na szybko to co miał, ja wrzucam wszystko podliczone po ostatniej kolejce, razem ze screenami.
Ze swojej strony też dziękuję wszystkim za wspólną rywalizację, cieszę się że nawet Panowie którzy na starcie praktycznie wykluczyli się z walki o awans mimo wszystko dograli ligę do końca walcząc w każdym meczu o punkty, jedynie kolega @Orbisz wyłamał się jakiś czas temu i nie logował się do gry. Gratulacje dla par, które zagrają w nastepnej rundzie.
-
-
@zbrzyzny-tomek haha na pożegnanie trening puściłem najgorsze jest ze nie mogę już tego sprawdzić, ale masz ss i wartość sama nie podskoczyła, musiałem przy ostatni meczu nie kontrolowany ruch zrobić