Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
-
@dooshek Jednocześnie wzięliście ten sam klub, stąd problem.
-
@pawełpaweł Ja tam tylko kliknąłem w Boca i tyle. A @ochowiak chyba zostało jakoś przerzucony gdzieś. Bezsensu.
-
@dooshek Tak bywa jak w tej samej sekundzie wybierzecie tan sam klub.
-
@ochowiak Musisz szybko zrezygnować z tej ligi i dołączyć do naszej. Poproś kogoś z polskiego personelu osm, żeby Ci to szybko ogarnęli.
-
@ochowiak Nie wiem, ale ktoś typu @Dovco_HandF powinien załatwić Ci szybką rezygnację z tej ligi, inastępnie jak najszybciej dołączasz do naszej. Ułamek sekundy zaważył.
-
Liga założona i zaproszenia wysłana
MPP 2021 - Runda 2 - Gr A@damiś27 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Grupa A
- @Damiś27 (PM) i @Mormo666
- @OnlyDybi i @Ayonex
- @Wojtyn84 i @Łowkiet-Łukasz
- @piotras231 i @Pansushe
- @Kajetan-Szyszka i @marekburzyk
- @Babaduk-Sarri i @sniki26
-
@pawełpaweł said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@ochowiak Nie wiem, ale ktoś typu @Dovco_HandF powinien załatwić Ci szybką rezygnację z tej ligi, inastępnie jak najszybciej dołączasz do naszej. Ułamek sekundy zaważył.
Już zrezygnowałem z ligi na moim slocie rankingowym.
-
@ochowiak said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Już zrezygnowałem z ligi na moim slocie rankingowym.
Mam cię zgłosić informatykom, żeby cię "wyjęli z tej ligi"? Mam już takie dwa przypadki zgłoszone. Byłbyś trzeci. To stary błąd. Dzieje się tak jak dwie osoby w tej samej sekundzie wybierają ten sam klub. Będziesz miał zwolnione konto bez konieczności rezygnacji po pierwszej kolejce, nie widzę tego inaczej, tylko mi potwierdź, że mam to załatwić. Niestety, nie mogę sobie poradzić z tym błędem.
-
Nie ma czeoś takiego jak załatwienie szybkiej rezygnacji, a już na pewno nie w weekend, kiedy biura są zamknięte. Ja nie jestem informatykiem GB, tylko łącznikiem pomiędzy GB a polską społecznością. Moim zadaniem jest przekazanie takich problemów holenderskim informatykom z opisaniem całego zdarzenia, a nie rozwiązywanie jego.
-
Ja też miałem taką sytuację. proszę o usunięcie błędnego slota
-
@łukasz-rutek said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Ja też miałem taką sytuację. proszę o usunięcie błędnego slota
Jasna sprawa, dzięki za zgłoszenie
-
After accept invite, users end up in a different league,
Polish Pairs Championship, 2nd round, 05/03/21:Login: damśli7 [S1]
To be removed from league: 29466645
Would like to join league: 29466638
Login: ShakiBoy [S2]
To be removed from league: 29466699
Login: Ochowiak [S2]
To be removed from league: 29466709
Login: Łukasz Rutek [S2]
To be removed from league: 29466710
@damśli7, @ShakiBoy, @Ochowiak, @Łukasz-Rutek raporty wysłane ze szczegółową specyfikacją jak doszło do tych zdarzeń.
-
After accept invite, users end up in a different league,
Polish Pairs Championship, 2nd round, 05/03/21 (5th case and 3rd in the same league):Login: TalaLala [S3]
To be removed from league: 29466708@TalaLala myślę, że najpóźniej w poniedziałek-wtorek twoja i innych sprawa zostaną załatwione .