Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@janex123 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@maziu90 tak jak mówisz, rozstawione były pary, w których są moderatorzy lig, zaś pozostali uczestnicy losowani z ogólnej puli. Wiesz powiedziałbym nawet, że grupa A nie tylko wydaje się mocna, ale po prostu jest mocna
Dobrze , że Ci się wydaje
-
@troczek13 , @ToomAnyWays, @Rhett1, @Rusewicz, @daroo933 , @KACPER Z BEJURU, @ŁukSal, @Wojtyn84 , @Łowkiet-Łukasz , @Byku-Duma-Warmii , @Szeregowiec . Liga "D" zostanie założona dziś pomiędzy 19 a 20 i od razu będę wysyłał zaproszenia według kolejności losowania która podałem tutaj powodzenia dla wszystkich
-
@ToomAnyWays W wolnej chwili napiszcie na Discord lub tutaj dokładnie jakie ustawienia i nazwa ligi ma być
-
Grupę B założę ok godziny 21:15. Zaproszenia wyślę wg tabeli w krótkich odstępach, żeby jak się da uniknąć sytuacji, że 2 menadżerów bierze jeden zespół i jeden z nich ląduje w innej lidze, na innej planecie.
@kryminalksg
@Apollo746 i @Windstorm6
@DonPalbo i @Wybitny
@maniek_56 i @grzechu111
@jepsztel i @Biker294
@Łysy-Bolcownik i @AC-Bubol -
Z Regulaminu
III. Format rozgrywek:-
Runda 1 - Lig/Grup 16
Historia - Liga Klubów B (zespołów 12)
(Możliwych) Uczestników 192 / 96 Par
Awans: 3 najlepsze pary z każdej grupy -
Runda 2 - Lig/Grup 8
Historia - Liga Klubów A (zespołów 12)
Uczestników 96 / 48 Par
Awans: 3 najlepsze pary z każdej grupy -
Półfinał (Runda 3) - Lig/Grup 4
Historia - Liga Klubów A lub B (zespołów 12)
Uczestników 48 / 24 Par
Awans: 2 najlepsze pary z każdej grupy oraz 2 pary najlepsze z 3 miejsc
Proszę o informację na forum mniej więcej, kto o której będzie zakładał ligi.
Instrukcja zakładania ligi:
Wybieramy ligę "Historia - Liga Klubów B" (liga 12 zespołowa)
Zmieniamy nazwę lig:
Następnie przechodzimy do ustawień ligi w tym miejscu:
Ustawiamy funkcje w następujący sposób:
Sprawdzamy wszystkie ustawienia.
Wybieramy klub zgodnie z zasadami, czyli "kto pierwszy ten lepszy"
Wysyłamy zaproszenia osobom znajdującym się w Naszej grupie (na dole ułatwienie)
Zakładanie ligi
• Data: 02/04/2021
• Czas: 20.00 – 24.00 - czasu Polskiego
• Serwery: Wszystkie
• Nazwy lig:- PM: @Magic-89 - MPP 2021 - Półfinał - Gr. A
- PM: @Dovco_HandF - MPP 2021 - Półfinał - Gr. B
- PM: @beyah1985 - MPP 2021 - Półfinał - Gr. C
- PM: @jasiuk88 - MPP 2021 - Półfinał - Gr. D
Uczestnicy Półfinału (ułatwienie dla PM)
Grupa A- @Magic-89 (PM) / @Janex123
- @Damiś27 / @Mormo666
- @TalaLala / @Łukasz-Rutek
- @Cezarro / @Halit007
- @RTS1910_FCS / @damśli7
- @Krystek_93 / @Maziu90
Grupa B
- @Dovco_HandF (PM) / @kryminalksg
- @Apollo746 / @Windstorm6
- @DonPalbo / @Wybitny
- @maniek_56 / @grzechu111
- @jepsztel / @Biker294
- @Łysy-Bolcownik / @AC-Bubol
Grupa C
- @PawełPaweł / @beyah1985 (PM)
- @tristan1982 / @bangello
- @Rzeźnik18 / @UberekStaszak
- @piotras231 / @Pansushe
- @stb411 / @huzar-shakir
- @ShakiBoy / @Prezes-Kukito
Grupa D
- @troczek13 / @jasiuk88 (PM)
- @ToomAnyWays / @Rhett1
- @Rusewicz / @daroo933
- @KACPER-Z-BEJURU / @ŁukSal
- @Wojtyn84 / @Łowkiet-Łukasz
- @Byku-Duma-Warmii / @Szeregowiec
Start: 02.04.2021 (Dziś) między 20:00-24:00 czasu Polskiego
-
-
Ja założę ligę około godz. 22.
-
@PawełPaweł, @Rzeźnik18, @UberekStaszak, @piotras231, @Pansushe, @tristan1982, @bangello, @ShakiBoy, @Prezes-Kukito, @stb411, @huzar-shakir .....
.... ligę zacznę zakładoać o 20:00 więc kilka minut po 20stej zostaną wysłane Wam zaproszenia. Zaproszenia wyślę z aplikacji Android tak by każdy z Was dostał je mniej więcej w tym samym czasie ( różnica między pierwszym a ostatnim wysłanym zaproszeniem to mniej więcej 6 sekund ) więc uważajcie przy doborze drużyn tak by nikogo z Was nie wywaliło do innej ligi.
Życzę sukcesu w walkach półfinałowych i dobrej zabawy !!!
-
@ToomAnyWays ale jak widać mamy już tylko 3 dni przygotowań i 1 godzinę więc zapewne będziemy 1 dzień wcześniej przed wszystkimi
-
@jasiuk88 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@ToomAnyWays ale jak widać mamy już tylko 3 dni przygotowań i 1 godzinę więc zapewne będziemy 1 dzień wcześniej przed wszystkimi
Dlatego, że na serwerach europejskich generalnie nowe ligi kreują się od 21:00 czasu holenderskiego. Wszystko, co zostanie założone wcześniej - może i zwykle tak bywa, że traci jeden dzień
-
-
@beyah1985 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@PawełPaweł, @Rzeźnik18, @UberekStaszak, @piotras231, @Pansushe, @tristan1982, @bangello, @ShakiBoy, @Prezes-Kukito, @stb411, @huzar-shakir .....
.... ligę zacznę zakładoać o 20:00 więc kilka minut po 20stej zostaną wysłane Wam zaproszenia. Zaproszenia wyślę z aplikacji Android tak by każdy z Was dostał je mniej więcej w tym samym czasie ( różnica między pierwszym a ostatnim wysłanym zaproszeniem to mniej więcej 6 sekund ) więc uważajcie przy doborze drużyn tak by nikogo z Was nie wywaliło do innej ligi.
Życzę sukcesu w walkach półfinałowych i dobrej zabawy !!!
LIGA ZAŁOZONA , ZAPROSZENIA WYSŁANE !!!
też mamy 3 dni przygotowań ale chyba nikt z tego powodu płakać nie będzie. -
Mnie niestety wyrzuciło do innej ligi...
@Dovco_HandF Jerzy jeśli dasz radę podziałać aby mnie ktoś "z góry" wyrzucił z tej ligi to z góry dzięki !
-
@beyah1985 No, jak podpisywanie kontraktu zaczęło mi się długo ładować, to przez chwilę miałem trochę nerwów, na szczęście jestem już w lidze
-
@tristan1982 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Mnie niestety wyrzuciło do innej ligi...
@Dovco_HandF Jerzy jeśli dasz radę podziałać aby mnie ktoś "z góry" wyrzucił z tej ligi to z góry dzięki !
Oczywiście, że zgłoszę, ale jest nie jest dobrze - jest weekend wielkanocny. Mogą mieć przerwę na święta. Zobaczymy. Może się uda.
-
@shakiboy said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@beyah1985 No, jak podpisywanie kontraktu zaczęło mi się długo ładować, to przez chwilę miałem trochę nerwów, na szczęście jestem już w lidze
@ShakiBoy super, że Ci się udało i wybacz " za stres " Niestety na tym etapie rozgrywek nie mogę sobie pozwolić na inne działanie jak wysłanie zaproszeń do wszystkich na raz, było by to nie fair. Wiemy, że każdy z tu obecnych przygotowywał się do MPP, ma swoje ulubione taktyki i pewnie też drużyny którymi chciałby grać ( jednemu jest potrzebny LN i PN a innemu tylko N itp. )
Dziwi mnie tylko fakt, że przy wyborze przez dwóch graczy tej samej drużyny w tym samym czasie, jednego odeśle do innej ligi ( nie powinno mieć to miejsca - a problem jest już długo znany ), w takim przypadku powinno przynajmniej odesłać jednego zawodnika do ponownego wyboru, mam nadzieję, że w końcu zacznie to tak działać.@tristan1982 jak byś potrzebował zaproszenia po załatwieniu swojej sprawy to pisz tutaj lub na prv. Mamy na to od teraz 3 dni, w razie potrzeby założę ligę jeszcze raz !
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Grupa B
@Dovco_HandF (PM) / @kryminalksg
@Apollo746 / @Windstorm6
@DonPalbo / @Wybitny
@maniek_56 / @grzechu111
@jepsztel / @Biker294
@Łysy-Bolcownik / @AC-BubolGrupa B uruchomiona, zaproszenia i powiadomienia poszły po kolei wg listy. Powodzenia panowie .
-
Na razie stan ligi to 7/12: