Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@seba191995
Po czesci sie zgodze kazdy wie jak transfery wygladaja ale uwierz mi ze 200 czy 300 mln roznicy az takiej roznicy nie robi ( to w formie ciekawostki)
Wracajac do tematu ja jestem za aktualnym regulaminem ale co za tym idzie ( nie wiem jak inne pary funkcjonuja) ja z moim partnerem z zeszlego roku do konca p贸艂fina艂u wymienialismy tyle wiadomosci tyle analiz szlo ze glowa ma艂a i to ze byl taki sam regulamin musielismy sie jako debiutanci solidnie napracowac na nasz sukces dojscia do p贸艂finalu tak tak polfinal zeszloroczny to dla takiego ogorka jak ja wielki sukces bo potrafilismy wyeliminowac wielkie tuzy osm
I tak czytajac wszystkie posty i wracajac do zeszlorocznej dyskusji tak sie zastanawiam sa organizatorzy starujemy akceptujemy regulamin jak ktos ma jakies obiekcje chce czegos innego proponuje zeby dany delikwent sam zorganizowal jakies zawody po akceptacji wladzy naszej i zagramy na jego zasadach
Wiadomo o kim mowie
Pozdrawiam -
@km1992_1992_1 wszyscy chyba sobie zdaj膮 spraw臋 偶e zasady rozgrywek s膮 ju偶 ustalone i nie b臋dzie tutaj 偶adnych zmian w regulaminie , ale skoro jest to temat do dyskusji to podyskutowa膰 sobie mo偶na
A o kim m贸wisz bo ja nie wiem ?
-
@艂uksal Dla mnie to ta gra opiera si臋 na taktykach oraz na budowaniu coraz to lepszego sk艂adu. I to jest to wi臋kszo艣膰 graczy tak gra. A no niestety dla takich jak ty co nie potrafi膮 budowa膰 b臋dzie to okazja do pokazania si臋. Oczywi艣cie nie ujmuje Ci umiej臋tno艣ci Tylko liga z transferami na pewno by艂aby o wiele ciekawsza
-
@艂uksal said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@daroo933 Bo wygrywa膰 lig臋 na samych transferach to ka偶dy g艂upi potrafi a 偶eby co艣 finezyjnie taktycznie i na tym bazowa膰 to trza umi膰
HIT Transferowa膰 te偶 trzeba "umi膰" Ty nie potrafisz dlatego piszesz g艂upoty, 偶e ka偶dy g艂upi potrafi. Napisz kiedy wygra艂e艣 lig臋 jak膮kolwiek swoimi magicznymi taktykami Wi臋kszo艣膰 spo艂ecze艅stwa tutaj leci na transferach i taktykach. Niestety taka gra chcesz by膰 w czo艂贸wce musisz tak gra膰. Ale ciesz臋 si臋 w sumie teraz, 偶e b臋dzie bez transfer贸w b臋d膮 mia艂 mo偶liwo艣膰 spr贸bowania gry z takimi mistrzami taktycznymi ala Gmoch jak Ty馃き
-
-
@seba191995 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@km1992_1992_1
Transfery w osm to s膮 proste jak budowa cepa...
Nic wielkiego jak chcesz ugra膰 bez coinsow te偶 u grasz, ale na starcie jeste艣 spalony bez skauta.... Tyle w temacie
I potem bez wk艂adu got贸wki w gr臋 nadrabiasz ca艂a lig臋 z os艂abionym sk艂adem. ( zbudujesz dobra kadr臋 ) ale zawsze te 150/200 mln gorsza, bo na starcie ci臋 wydymaj膮, np 7 kolejek z listy wszystko masz czyszczone na okraglo, musia艂 by艣 by膰 24 h na dob臋 by by膰 przed hienami, kt贸re czekaj膮 na lt ca艂e dnie.Dolicz SB skauta 7kolejek.
Na jedn膮 45 coinsow na 3 zawodnik贸w
45 X5 = 315c koszt oko艂o 20zl.
Og贸lnie bez skauta na li艣cie 6/7 dzie艅 rb si臋 lu藕niej o od tego czasu masz okazj臋 zacz膮膰 si臋 wzmacnia膰, ale w po艂owie ligi zaczyna wida膰 r贸偶nic臋 i nie dogonisz.Wiem jak to dzia艂a sobie przetestowa艂em jak na pocz膮tku ligi po cisniesz w skauta z 30zl w gr臋 艂apiesz wiatr w 偶agle i lecisz jak dzik.
Plus taki tego regulaminu 偶e mo偶esz sobie zagra膰 z wi臋kszym luzem nie siedz膮c od rana w ekranie, tylko pod wiecz贸r podczas meczu, sb porywalizowac dodatkowo zmierzy膰 si臋 fair Play nie wydawajac kas臋 w gr臋.
A kto powiedzia艂, 偶e na Boss Coinsy trzeba wydawa膰 prawdziwe pieni膮dze?
-
@cezarro @Rusewicz @daroo933 akurat tutaj stane w obronie @艁ukSal co wam tak przeszkadza regulaminmieliscie PPG i co wtedy sie stalo?? Mieliscie transfery mieliscie wszystko i co?? Pozatym mowicie o taktykach i wogole a przypomnijcie bilans z zeszlych mistrzostw @sniki26 i @Rusewicz z mpp z para km i miki?? uwazacie sie za mistrz贸w swiata reszta to ogorki a w zeszlym roku tylko jedno zwyciestwo z debiutantami w tej grze nie lekcewazy sie nikogo
-
@km1992_1992_1 ty chyba nie wiesz co piszesz.
Ja po prostu da艂em sw贸j pomys艂 偶e ciekawiej by by艂o gdyby by艂a liga z transferami. To kolega LukSal napisa艂 偶e transferuj膮 tylko g艂upi i tak wygrywaj膮 ligi czym obrazi艂 wi臋kszo艣膰 ludzi tutaj. Ja nigdy nikogo nie lekcewa偶臋 wi臋c nie wiem czemu do mnie insynuujesz. I tak b臋dzie liga retro i oczywi艣cie zagram bo gra艂em w ka偶dych mistrzostwach i co艣 uda艂o si臋 wygra膰 ale podtrzymuje swoje zdanie, 偶e z transferami by艂oby lepiej to menad偶er pi艂karski i na tym polega ta gra@Ochowiak dok艂adnie nie trzeba 艂adowa膰 kasy. Ja wyci膮gn膮艂em ponad 5000 z gier i kupuje jak s膮 fajne promocje np ostatnio by艂o 8000 za 艣mieszna cen臋 w por贸wnaniu z tymi jakie s膮 normalnie
-
Roz艂贸偶 sobie m贸j wpis na czynniki pierwsze i akurat moj wpis do ciebie w malej mierze byl skierowany ale odpowiedzialem tez na to co napisales
Nadal nie odpowiedzieliscie na pytanie PPG tam mieliscie wszystko i tak nie udalo sie wygrac wiec moze na aktualnych zasadach sie uda ja nie lekcewaze nikogo wiem ze mam sporo nauki przed soba ale niektorzy z was ro chyba juz mistrza swiata zdobyli bedzie nastepne PPG bedziecie mieli szanse na turniej z transferami i wygranie aha zeby nie bylo mi to nie robi roznicy czy transfery sa czy nie czy teningi sa czy nie akceptuje warunki i tyle -
@ochowiak no w sumie tak, ale to ju偶 w og贸le bym musia艂 rzuci膰 wszystko by na reklamach czy grach si臋 dorobi膰 hahah. ( zrezygnowa膰 z rodziny i pracy itd...) Tak na powa偶nie zes mnie rozbawi艂, ale wiem o co ci chodzi, no jak kto艣 mia艂 czas i juz uzbiera艂 tych monet to dok艂adnie, nie musi wydawa膰 kasy. Tak偶e zgadzam si臋 w po cz臋艣ci do tego co napisa艂e艣
-
A tak schodz膮c z tematu - zbaczaj膮c.
Szykuje si臋 chyba najwi臋ksza edycja MPP
Z tego co widzia艂em jest ju偶 52 pary co daje wynik 104 menad偶er贸w. W poprzednich edycjach jak to wygl膮da艂o? Jaka by艂a ilo艣膰 ch臋tnych?.
-
@km1992_1992_1 Nigdy nie napisa艂em nigdzie, 偶e jestem 'mistrzem swiata' albo wywyzszalem si臋 ze jestem lepszy od kogo艣, w tej grze dzi艣 wygrasz z jednym jutro z nim przegrasz, za to Ty wci膮偶 udajesz pseudo inteligenta i szukasz wojny z HPL, gdzie wida膰 to na ka偶dym kroku. Napisa艂em co s膮dz臋 o wizji Luksala kieruj膮c wypowied藕 w jego kierunku a Ty znowu si臋 wpieprzasz mi臋dzy w贸dk臋 a zakaske... Bicz plis
-
@daroo933 Ja te偶 si臋 ciesz臋, dopiero to poka偶e kto tak naprawd臋 jest najlepszy bo nie uwa偶am si臋 za gorszego. To 偶e nie jad臋 na transferach nie znaczy 偶e nie umiem transferowa膰. Dla mnie liczy si臋 to by gra w miar臋 oddawa艂a rzeczywisto艣膰. Ale przeprosz臋 Ci臋 je艣li przejmiesz jaki艣 polski klub w rzeczywisto艣ci i sprowadzisz zawodnika pokroju Mbappe. I daruj sobie te sarkastyczne stwierdzenia. Chyba 偶e wy w Husarii tylko tak umiecie dyskutowa膰.
-
@daroo933 Nie napisa艂em 偶e transferuj膮 tylko g艂upi tylko 偶e ka偶dy g艂upi umie wygrywa膰 lig臋 po transferach, wpierw naucz si臋 czyta膰 ze zrozumieniem a potem komentuj. Bo ja nikomu transfer贸w nie zabraniam. Chodzi mi o to 偶e nie jest trudno wygrywa膰 ze sk艂adami z grajkami ponad 100 skilla.
-
@艂uksal said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
I jeszcze do as贸w z Husarii, to wy najwi臋cej mnie atakujecie. Skoro jeste艣cie takie kozaki to co wam szkodzi spr贸bowa膰 si臋 w takiej formule? Chyba 偶e boicie si臋 偶e bez transfer贸w b臋dziecie przegrywa膰 jak leci, co?
Najbardziej to boimy si臋 tych Twoich "finezyjnych taktyk ", ju偶 ca艂a Husarya dr偶y przed nimi ze strachu , a wielu koleg贸w z mojej grupy ( 艂膮cznie ze mn膮 ) nie mog膮c opanowa膰 strachu i stresu z tym zwi膮zanego zacz臋艂o pi膰 w贸dk臋 w du偶ych ilo艣ciach 偶eby si臋 uspokoi膰
Zatem do zobaczenia w mistrzostwach , i niech Og贸rkowa Moc b臋dzie wtedy z Tob膮